En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yaşam’a 3. Dahiliyeci

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Yaşam Hastanesi’nin kadrosuna yeni bir hekim daha katıldı. Hastanenin Dahiliye Hekimi sayısı üç oldu.
Bu haber 713 kere okunmuş. 25.04.2019 Perşembe 10:19

DR. FERHAT ÇELİK HASTA KABUL EDİYOR

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi’nin hekim kadrosu güçleniyor. Hastanenin Hekim kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Dahiliye Uzmanı Dr. Ferhat Çelik hastanede hasta kabul etmeye başladı. Dr. Çelik ile birlikte hastanenin Dahiliye Hekimi sayısı üç oldu. Aslen Yozgatlı olan ve uzun süredir Kırıkkale’de görev yapıp ikamet eden Dr. Ferhat Çelik, 1997 yılında Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Uzmanlığını ise 2010 yılında Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden aldı.

 

BAŞARILI BİR KARİYERİ VAR

Yozgat Şefaatli Sağlık Ocağı’nda Pratisyen Hekim olarak göreve başlayan Dr. Çelik, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Histoloji Embriyoloji Asistanı olarak çalıştı. Kırıkkale 6. Nolu Sağlık Ocağı’nda Pratisyen Hekim olarak görevine devam eden Dr. Çelik, KKÜ’de de 5 yıl dahiliye asistanlığı görevini de başarıyla sürdürdü. Daha sonra Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde 2 yıl Dahiliyeci olarak görev yaptı. Ardından Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde bir süre çalıştı. Yaşam Hastanesi’nde göreve başlayan Çelik, hastanede üçüncü dahiliyeci olarak hasta kabul etmeyi sürdürüyor. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir