En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yaşam'a yeni hekim

Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Talat Çağırmaz hastanede hasta kabul etmeye başladı.
Bu haber 206 kere okunmuş. 06.10.2022 Perşembe 19:49

TECRÜBELİ BİR HEKİM

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1998-2004 döneminde mezun olan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Talat Çağırmaz, ihtisasını 2005 – 2010 yılları arasında İstanbul  Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümünde yaptı. 2010 yılında Yenidoğanlarda Kalça Ultrasonografisi tezi ile ihtisasını tamamladı.

 

GÖREV YAPTIĞI YERLER

2010- 2011 yılları arasında askerlik görevini Diyarbakır Asker Hastanesi, mecburi hizmet görevini 2011-2013 yıllarında  Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi'nde yaptı. Daha sonra Dr. Çağırmaz İstanbul Medipol Üniversitesi Hastanesi ve Kocaeli Medikalpark Hastanesi ve  Kocaeli Devlet Hastanelerinde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olarak görev yaptı. 1980 Kayseri doğumlu olan Op. Dr. Talat Çağırmaz, evli ve bir kız çocuğu babası. Yurt içinde ve yurt dışında çeşitli kurs, toplantı ve seminerlere katılan Op. Dr. Çağırmaz, ulusal uluslararası hakemli dergilerde de makaleleri yayınladı.

 

KARİYERİ ÇOK BAŞARILI

Görev aldığı hastanelerde erişkin ve çocuk travmaları, kalça, diz ve diğer eklem protezleri, spor yaralanmaları, eklem artroskopileri, çocuk ortopedisi (yenidoğan kalça değerlendirilmesi, çarpık ayak, düz tabanlık ve diğer ortopedik doğumsal anomaliler), eklem içi kök hücre ve ilaç uygulamaları gibi işlemlerle ilgilendi. 

 

‘HAYIRLI OLSUN’ DEDİ

Yaşam Hastanesi’nde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Op. Dr. Çağırmaz, “2004 yılından bu yana sağlık sektörünün içinde çeşitli illerdeki hastanelerde görev yapmış birisi olarak Kırıkkale’de ve Yaşam Hastanesi kadrosunda yer almaktan mutluyum. Pazartesi gününden itibaren hasta kabul etmeye başladık, imkanları birçok ameliyat ve ortopedik işlem için yeterli bir hastane, sağlık alanındaki birikimlerimizi ekibimizle birlikte hastalarımıza yardımcı olmak için kullanacağız, hayırlı olsun” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir