En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Vekillerle görüşüldü

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinden oluşan bir heyet Kırıkkale milletvekilleri Ramazan Can ve Halil Öztürk’ü TBMM’deki makamlarında ziyaret etti.
Bu haber 788 kere okunmuş. 08.11.2018 Perşembe 12:03

BEKLENTİLERİNİ AKTARDILAR

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, Başkan Yardımcıları Osman Rasim Ölmez, Celal Kaplan, Mustafa Karışmaz, Meclis Üyeleri Melek Sultan Tufan, Rabiya Özaydın, Bülent Yıldırım, Metin Karakuş, Yusuf Cemil Yıldırım, Genel Sekreter Ahmet Şerbetçioğlu ve Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Harun Özer Kırıkkale milletvekilleri Ramazan Can ve Halil Öztürk’ü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaret ettiler. Şehrin sorunları ve gündemdeki konuların konuşulduğu hayırlı olsun ziyaretinde TSO heyeti çözüm bekleyen sorunlarla ilgili beklentilerini aktardılar.

 

BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR                                      

Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi tesis güvenlik belgesi ile ilgili mevzuat değişikliği yapılması, bölgede faaliyet gösterecek firmaların MKE’den davetiye yöntemi ile ihale alabilmeleri, bölgenin 6. Bölge Teşvik kapsamına alınması, Keskin OSB’nin doğalgaz ve su sorunun çözülmesi ile Üniversite Kampüs alanında bulunan Teknopark’ın doğalgaz probleminin çözülmesi gibi konuların ivedilikle çözüme kavuşturulması gerektiğini milletvekillerine anlatan Yönetim Kurulu Başkanı Varlı, şehre daha fazla yatırımcı çekilebilmesi için siyasilere büyük görev düştüğünü hatırlattı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir