En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Vali’den manidar mesaj

Vali Yunus Sezer, Kırıkkale Yönetsel Takip ve Değerlendirme Sistemi tanıtım ve bilgilendirme toplantısına katıldı.
Bu haber 298 kere okunmuş. 27.11.2019 Çarsamba 10:02

Vali Yunus Sezer, Kırıkkale Yönetsel Takip ve Değerlendirme Sistemi tanıtım ve bilgilendirme toplantısına katıldı. Valilik Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Vali Sezer, Kırıkkale Yönetsel Takip ve Değerlendirme Sisteminin temel hedeflerinin, sene başında belirlenerek bütün kurumlar için ortaya konulduğunu kaydetti.

 

TOPLANTI YAPILDI

Bu sistemin bir yazılama bağlanması gereğini vurgulayan Vali Sezer “Bazen kurumlar arasında koordinasyonda sıkıntı çıkma ihtimali oluyor ve bunu çözmemiz gerekiyor. Dolayısıyla bu koordinasyonla ilgili zaman israfının önüne geçmek için böyle bir mekanizmanın olması çok önemli. Biz, bu çalışma planı ile birlikte bütün kurumların ne yapabileceğini, üst taraftan merkezi bir bakış açısıyla beraber görme imkânımız oldu. Mesela, Tarım Müdürlüğü seracılık konusunda 50 dönüm sera hedefini tutturabilecek mi? Sosyal Hizmetler Müdürlüğü aynı şekilde Sağlık Müdürlüğü ile Sıcak Yuvam Projesini bitirebilecek mi? DSİ belirlenen hedefleri yakalayabilecek mi? Bunlar gibi birçok hedef koyduk ve bu işlerde koordinasyon gerektirir.

 

KISA YOLDAN SAĞLAYIN

Yönetsel Takip ve Değerlendirme Sistemi ile projelerin takibinin yanı sıra, kurum müdürlerinin de performans değerlendirmesi yapılarak Vali görüşü ile birlikte bağlı olduğu Bakanlığa sunulacak. Dolayısıyla biz burada bir model geliştirelim, bu model il modeli olsun, belki bütün Türkiye’ye yayılsın istiyoruz.” ifadelerini kullandı.  Vali Sezer’in konuşmasının ardından Kırıkkale Yönetsel Takip ve Değerlendirme Sistemi tanıtımına ilişkin sunum gerçekleştirildi. Sistemin amacının Valiliğimize bağlı kurumların yürüttüğü projelerin daha verimli devam etmesini sağlamak, varsa karşılaşılan problemlere anında müdahale etmek ve kurumlar arasında koordinasyonu kısa yoldan sağlamak olduğu kaydedildi.

 

GENİŞ KATILIM OLDU

Sisteme, Kaymakamlıklarda dahil 34 kurumun entegre edildiği ve tüm proje raporlarının haftalık olarak ilgili kurumlar tarafından sistem koordinatörlüğüne gönderildiği  ve incelenmesinin ardından  sisteme kaydedildiği aktarıldı. Valilik Konferans Salonundaki toplantıya Vali Sezer’in yanı sıra Vali Yardımcısı Mehmet Ercan Aslantaş, Balışeyh Kaymakam Vekili Kübra Kaplan, Delice Kaymakam Vekili Saliha Teke ve kurum yetkilileri katıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir