En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Vali incelemelerde bulundu

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer Keskin’de incelemelerde bulundu.
Bu haber 579 kere okunmuş. 24.05.2019 Cuma 11:45

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer Keskin’de incelemelerde bulundu. Keskin'e gelişinde Vali Yardımcısı ve Kaymakam Vekili Osman Akbaş ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Vali Sezer, daha sonra Kaymakamlık Toplantı Salonunda; il ve ilçe yöneticileri, il genel meclis üyeleri ve muhtarların katıldığı İlçe İstişare Toplantısına başkanlık etti.

 

 

KESKİN ZİYARETİ

Vali Yunus Sezer toplantının açılışında yaptığı konuşmada, İlçelerimizde ve köylerimizde neler yapabiliriz. Öncelikle bunları tespit edip çalışmaların bu yönde sürdürüleceğini kaydetti. Bu toplantıların amacına ve çalışma anlayışına da değinen Vali Sezer şunları söyledi:“ Toplantının amacı; sizlerle istişare etmek, sizlerin fikirlerini almak, ihtiyaçlar noktasında bizim gözümüzden kaçan hususlar var ise bunları sizlerden dinleyip beraber çözüm yolları bulmak. Biz bir çalışma anlayışı ortaya koymaya çalışıyoruz. Bu çalışma anlayışı Cumhurbaşkanlığı sistemine geçişle beraber aslında taşrada hızlı bir şekilde yayılması gereken bir çalışma anlayışı. Bu anlayışın içerisinde problemleri ‘şu köyün problemi, bu köyün problemi’ ya da ‘şu kurumun problemi, bu kurumun problemi’ olarak görmeden Kırıkkale’nin problemi olarak ele alıyoruz.Bu problemleri hiçbir ayrım yapmadan ‘ karayoluna ait olabilir, belediyeye ait olabilir, başka bir kuruma ait olabilir’ ilin ve ilçenin problemi olarak görüp, bu problem bizim problemimiz deyip bütün kurumlar personeliyle, teknik kapasitesiyle, araç ve gereciyle o problemi çözme anlayışını ortaya koyması gerekiyor. Dolayısıyla bu anlayışta hepimize büyük sorumluluk düşüyor.

 

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Toplantının devamında il genel meclis üyeleri ile köy ve mahalle muhtarları söz alarak talep ve isteklerini dile getirdiler. Toplantı görüş ve önerilerin sunulmasıyla sona erdi.Toplantı sonrası Keskin ilçesinde devam eden Anaokulu ve Öğretmenevi inşaatında da incelemelerde bulunan Vali Sezer, Çarşı Camii çevre düzenlemesi çalışmalarını da yerinde inceledi.İnceleme gezilerini Gençlik Merkezi’ni ziyaretle sürdüren Vali Sezer, son olarak Millet Bahçesi olarak planlanan alanda incelemede bulunarak yetkililerden bilgi aldı.Esnaf ziyaretinde de bulunan Vali Sezer, Keskin Ziraat Odası Başkanlığınca düzenlenen iftar çadırında vatandaşlarla iftar yaparak, vatandaşlarımızın Ramazan-ı Şeriflerini tebrik etti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir