En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Vali inceleme yaptı

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, İl Sağlık Müdürlüğü Ana Binası ile Yüksek İhtisas Hastanesi’nin çeşitli birimlerini ziyaret etti.
Bu haber 794 kere okunmuş. 11.12.2018 Salı 13:25

VALİ İNCELEME YAPTI

Hastanede muayene olmaya gelen vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, burada istek talep ve önerileri dinledi. Kırıkkale Vali Yunus Sezer ilk olarak İl Sağlık Müdürlüğü Ana Binasını ziyaret etti. Burada gerçekleştirilecek yeni düzenleme için İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Tiftikçi ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hatice Uğurlu’dan bilgiler alan Kırıkkale Vali Yunus Sezer beraberindeki heyet ile birlikte Yüksek İhtisas Hastanesini ziyaret etti.

 

BAZI TALİMATLAR VERDİ

 Buradaki heyeti hastane Başhekimi Doç. Dr. Sancar Serbest karşıladı. Birlikte Engelli ve Yaşlı Refakat Birimini ziyaret eden Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, daha sonra kısa adı ÇİM olan Çocuk İzlem Merkezi’ni ziyaret ederek buradaki çalışan personelden bilgiler aldı. Muayene için gelen hastaların taleplerini de alan Kırıkkale Valimiz Yunus Sezer, Acil Servislerimizin Sarı ve Yeşil ile Müşahede Alanlarını inceleyerek hastaların çeşitli sorunların çözümlenmesi için talimatlar verdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir