En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Vali garajı inceledi

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Bahşılı Belediyesi’ni ziyaret etti. Vali Sezer Belediye Garajı’nda incelemede bulundu, Başkan Tekin Vali’yi garajın durumu hakkında bilgilendirdi.
Bu haber 664 kere okunmuş. 29.05.2019 Çarsamba 18:25

GARAJDA İNCELEME YAPTI

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, önceki gün Bahşılı ilçesinde incelemelerde bulundu. Belediye’ye de giden Vali Sezer, Belediye’ye ait araç parkı ve garajda inceleme yaptı. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin garaj ve araç parkı ile araçların durumu hakkında Vali’yi bilgilendirdi. Bir süre önce garajdayanan araçların durumu hakkında da Vali bilgi aldı. Hurda yığınına dönen eski araçları özellikle inceleyen Vali Sezer, bu araçlarla ilgili neler yapılabileceğini Başkan Tekin’le konuştu.

 

VALİ YANAN ARAÇLARA ÜZÜLDÜ

Vali, durumu görünce üzüldü. Başkan Tekin, yeni kademe binası yaptırdıklarını ve yakın zamanda devreye alacaklarını söyledi. Vali’nin ziyareti konusunda bilgi veren Başkan Tekin, “Bahşılı Belediyemizin hurda yığınına dönen eski kadememizde Valimiz incelemelerde bulundu. Yıllar önce yakılan otobüslerimizin hali sayın valimizi çok üzdü. Yeni kadememize yakın zamanda geçeceğiz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir