En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Türkiye son kale

Gönlünü insanlığa ve hakka hizmet vermiş İkra Vakfı Başkanı ve Anadolu FM Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İşler’in düzenlediği ‘Batılılaşma ve Gençliğimiz’ konulu konferansa Metin Külünk katıldı.
Bu haber 530 kere okunmuş. 02.01.2019 Çarsamba 10:47

TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

Ak parti İstanbul eski milletvekili Metin Külünk'ün konferansı gerçekten defalarca dinlemeye değerdi. Külünk konuşmasında batı ülkelerinin İslam dünyası üzerindeki çirkin ve karanlık senaryolarını gözler önüne sürerken Batının gizli amacının İslam'ın son kalesi Türkiye'yi yıkmak olduğunu söyledi. İstiklal marsı ve Kuran-ı Kerim okunması ile başlayan programda vakfın başarılı öğrencilerine teşekkür belgesi verildi.

 

BATI AKLA ÖNEM VERİYOR

Yenişehir kapalı spor salonunda gerçekleşen konferansa konuşan Metin Külünk "İslam dünyası 300 yıldır batının sanayi üretiminin etkisinde kaldı. Bilim batının eline geçti. Akıl emeği ürünü teknoloji ve silahı kullanan bati İslam dünyasını kendisi gibi olmaya zorluyor. Müslüman coğrafya aç ve savunmasız. İslam dünyası bilime önem vermeli. Batı akla önem veriyor. Teknoloji üretiyor. Bunu satıyor” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir