En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tüm parklar yenileniyor

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, ilçedeki yaşam kalitesini artıracak bir güzel uygulamaya daha imza atıyor. İlçedeki tüm parklar yenileniyor.
Bu haber 607 kere okunmuş. 08.07.2020 Çarsamba 17:21

ÇALIŞMA YAPILIYOR

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, ilçedeki yaşam kalitesini artıracak bir güzel uygulamaya daha imza atıyor. İlçedeki tüm parklar yenileniyor. Bununla ilgili talimat veren Başkan Tekin’in talimatı üzerine parklara yönelik çalışma başlatıldı. İlçe genelinde ne kadar park varsa tamamen yenilenecek. Bazı parklarda çalışma başladı. Bu çalışmalar sosyal medya hesaplarında paylaşılıyor ve büyük destek görüyor.

 

BAŞKAN TEKİN BİLGİ VERDİ

Çalışmayla ilgili açıklamada bulunan Başkan Tekin, “İlçemizdeki tüm parklarımızı yeniliyoruz. Parklardaki oyuncaklar ve oturma alanları boyanıyor, eksikleri tamamlanıyor. Arızalı olanları onarılıyor veya yenileniyor. Çocuklarımız ve değerli hemşehrilerimizin daha güzel vakit geçirebilmeleri için parklarımıza yönelik bu çalışmalarımız sürecek. Kısa süre içinde bu çalışmayı tamamlayarak yaz aylarının ilçemizde daha renkli, güvenli ve yaşam kalitesinin yüksek biçimde geçmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir