En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tıp Bayramı töreni

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Kırıkkale'ye geldi. İl Sağlık müdürlüğünü ziyaret etti.
Bu haber 5474 kere okunmuş. 13.03.2019 Çarsamba 20:48

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Kırıkkale'ye geldi. İl Sağlık müdürlüğünü ziyaret etti. Burada Yüksek İhtisas Başhekim yardımcısı Fatma Sönmez tarafından hazırlanan Yesevi yolunda 25. yıl Türkistan fotoğraf sergisini gezdi. Ardından 14 Mart Tıp Bayramı kutlama programına katıldı. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu" Sağlık alanında Türkiye çağ atladık” dedi.

 

14 MART TIP BAYRAMINI  KUTLUYORUM

Tıp Bayramı Kutlama etkinliğine Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, CHP Milletvekili Ahmet Önal, MHP Milletvekili Halil Öztürk, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu katıldı. YİH Başhekim yardımcısı Fatma Sönmez yaptığı açıklamada " İnsanlarımızın yaşam kalitesini  yükseltmek ve halkımıza daha sağlıklı bir hayat sağlamak için bütün engellemelere, zorluklara ve asla hak etmedikleri şiddet eylemlerine rağmen, gece gündüz demeden onurlu görev yapıyoruz'' dedi.

 

AVRUPA'DAN İNSANLAR GELİYOR

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu ise yaptığı açıklamada " Sağlık alanında Türkiye çağ atladı. Eskiden Türkiye'de yaşayan insanlar Avrupa'ya tedavi olmaya giderdi şimdi ise Avrupa'dan Türkiye gelen hastalarımız var. Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi bu kapsamda Avrupa'dan ve bir çok ülkeden bünyesinde yabancı insanlara tedavi hizmeti sunan önemli bir kurum oldu. Bu kurumda çalışan herkesi bu başarılarından dolayı kutluyorum'' dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir