En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tetkikler tamamlandı

Kırıkkale Üniversitesi TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ve TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Kalite Standartları Prosedürleri gereklerinden biri olan birimlerimizin iç tetkikleri tamamlandı.
Bu haber 478 kere okunmuş. 23.02.2021 Salı 20:16

TETKİKLER YAPILDI

Pandemi kuralları çerçevesinde ve birim yöneticileri ile yapılan açılış toplantısı ile başlayan tetkiklerde İç Tetkik Soru Listesi kullanılarak yapılan çalışmalar ile çalışanların kaliteye ve kalite kültürüne bakışı, kalite dokümantasyonun kullanımı, iş akışlarına uygun hizmet gibi konular tetkik edildi. Alınan cevaplarda birimde gerçekleştirilen faaliyetlerin kalite standartlarına uygunluğu iç tetkik raporu kullanılarak raporlandı. Bir anlamda birimlerin kendilerine ayna tutmalarını sağlayan bu işlem, kendi kendini kontrol etme, eksiklikleri fark etme ve bu eksikleri giderme konusunda önemli bir işlevi yerine getiriyor.

 

BİLGİLER VERİLDİ

Üst Yönetime iç tetkik planı kapsamında yapılan ziyarette Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan “Kalite kavramının içselleştirilmesi, Kalite Geliştirme ve Yönetim sisteminin standartlarının yerine getirilmesi, proses, prosedür, iş akışı ve formların düzenli kullanımlarının kontrolü ve verilen hizmetlerde paydaş memnuniyetinin artırılması ile şikayet döngülerinin kapatılması, önlem almaların sağlanması iç tetkiklerin başlıca amaçlarıdır” ifadelerini kullandı. İç tetkikler TSE tetkikleri için hazırlıkların yapılması bağlamında önemli bir rol oynuyor.''dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir