En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Dağdelen'den ziyret

AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen başkanlığındaki ekip Sanayi Mahallesinde seçim bazlı çalışma yürüttü. Ekip, kapı kapı dolaşarak mahalle sakinlerine seçimin önemini anlattı ve destek istedi.
Bu haber 5385 kere okunmuş. 03.03.2019 Pazar 12:13

MAHALLEDE SEÇİM GEZİSİ

AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen başkanlığındaki teşkilat yerel seçimle ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Seçim bazlı çalışma programı kapsamında mahalle gezilerine önceki gün Sanayi Mahallesi’nde devam edildi. İl Başkanı Nuh Dağdelen’in de bizzat katıldığı seçim gezisinde teşkilat üyeleri kapı kapı dolaşarak mahalle sakinlerine seçimin önemini anlattılar ve destek istediler.

 

ZAFER İÇİN SAHALARDAYIZ

Vatandaşlara üzerinde AK Parti logosu ve seçim sloganının yer aldığı bez poşetler hediye edildi. Mahalledeki seçim çalışması konusunda bilgi veren Başkan Dağdelen, “Kırıkkale’nin dört bir yanında AK Parti rüzgarı esiyor. Sandık Bazlı Seçim Çalışması kapsamında her bir haneyi ziyaret ediyor, 31 Mart günü hedeflediğimiz zaferin altına Allah’ın izniyle imza atmak için sahalardayız. Bugün tüm teşkilatımızla Sanayi Mahallemizde idik” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir