En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Teşviklerin önü açık

Kırıkkale Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası tarafından düzenlenen toplantıda Türkiye'de istihdamı artırmaya yönelik çalışmalar kapsamında, SGK; firmaları kanun ve genelgeler çerçevesinde muhtelif teşviklerden yararlandırılması hakkında bilgiler veril
Bu haber 354 kere okunmuş. 18.09.2019 Çarsamba 11:24

BİLGİLER VERİLDİ

Üyelerinin kazançlarını attırmak için Rasyonel Danışmanlık ve Denetim ekiplerinin destekleriyle teşvikler konusunda toplantı düzenlediklerini açıklayan Kırıkkale Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Başkanı Ferman Aldemir, "Herşey üyelerimiz için. Teşvikler ve bazı sistemler hakkında bilgiler aktarıldı." dedi. Rasyonel Danışmanlık ve Denetim Şirketi Bilgilendiricisi Ali Öztürk, "2011 yılından bu yana giderek artan ve aynı zamanda da karmaşıklaşan bu teşviklere, zamanında, hızlı, hatasız ve doğru başvuru yapabilmekse oldukça güç bir hal aldı” dedi.

 

FAYDA SAĞLANACAK

Öztürk, "Rasyonel; hem iş gücünüzü günlerce bloke etmeden, hem de yapacağınız başvuruların hatasız olmasını sağlayan özel yazılımıyla, hakettiğiniz ama faydalanamadığınız teşvikleri dakikalar içerisinde hesaplıyor, optimize edilmiş raporlarla size sunuyor ve bir sonraki hakkınızdan yüzde 100 faydalanmanızı sağlayacak başvuruları sizin adınıza yapıyor. Bunu yaparken, firmanızın hazinesi sayılacak verilerinizi güvenlik altında tutmayı da taahhüt ediyor.  Yazılımımız, değişen kanunlara ve teşviklere göre düzenli güncelleniyor ve firmanızın maksimumda fayda sağlayacağı biçimde düzenleniyor. Randevunuzu hemen alın, kazanmaya bugün başlayın” dedi.

 

SGK İLE İLGİLİ TÜM MEVZUAT

Öztürk, Firmaların yakından takip etmesi gereken sosyal güvenlik mevzuatı, istihdamı artırma ve denetlemeye yönelik düzenlemeler çerçevesinde, son dönemde sık sık değişiyor. Bu değişikliklere uygun düzenlemeleri, eksiksiz ve cezai yaptırımlardan muhaf olacak şekilde gerçekleştirmekse firmaları en zorlayan konulardan biri haline dönüştü. Firmamız, bordrolamadan teşviklere, SGK ile ilgili tüm mevzuat ve düzenlemeleri yakından takip ediyor ve eksiklerinizi tamamlama konusunda size destek veriyor. Konusunda uzman kadromuz, bu alandaki son teknolojilerin de desteği ile, olası bir denetlemeden sorunsuz ve eksiksiz bir şekilde geçmenizi sağlıyor. Bir yandan iş yükünüzü azaltırken, diğer yandan geleceğe yönelik inovatif raporlama sistmeleriyle eleman istihdamını kolaylaştırıyor. Siz firmanızın esas ihtisas alanına konsantre olurken, diğer tüm bürokratik düğümleri sizin adınıza çözüyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir