En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Teşekkürü hak etti

AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin, henüz başkan olmadan başkan gibi çalışmaya başlarken, temizlik, yol, kaldırım, elektrik ve kanal arızalarına müdahale etti. Başkan adayı Tekin, ilçe sakinlerinin teşekkürünü ve takdirini şimdiden k
Bu haber 752 kere okunmuş. 20.03.2019 Çarsamba 19:21

AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin, henüz başkan olmadan başkan gibi çalışmaya başlarken, temizlik, yol, kaldırım, elektrik ve kanal arızalarına müdahale etti. Başkan adayı Tekin, ilçe sakinlerinin teşekkürünü ve takdirini şimdiden kazandı.

 

 

SORUNLARI ÇÖZÜM OLDU

AK Parti’nin Bahşılı’daki dinamik Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin, henüz başkan olmadan hemen herkesin gönlünü kazanmayı başardı. Başkan Adayı Tekin, adaylığının ilan edilmesinden bu yana ilçede hangi sorun olursa olsun müdahale etti ve sorunun çözümünü sağladı. Birkaç aylık süreç içinde Tekin yol, asfalt, kaldırım, elektrik, su, kanal arıza ve en son temizlik konusundaki sorunları çözdü. Bir süredir ilçede çöpler toplanmazken, konuyla ilgili girişimde bulunan Tekin, sorunu çözüme bağladı ve ilçenin temizliğine tekrar start verdi.

 

TEŞEKKÜR VE TAKDİR ALDI

Tekin’in bu son girişimi diğerleri ile birlikte ilçede teşekkür ve takdir aldı. Konuyla ilgili haberlere sosyal medyada geniş yer verilirken, bir çok kişi Başkan adayı Tekin’i şimdiden başkan gibi görmeye başladıklarını, dinamik ve girişimci yapısını takdir ettiklerini, ayrıca da gurur duyduklarını belirten yorumlarda bulundular. Bahşılı bir süredir bu konudaki gelişme ile adeta çalkalanıyor. Seçime çok az bir süre kala, Başkan Adayı Tekin’in girişimci ve müdahaleci yapısıyla Bahşılı’ya çok şey kazandıracağı ve uzun zamandır durgun olan ilçenin yapısına da çok şey katacağı belirtiliyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir