En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tekin’e destek istedi

İçişleri Bakan Yardımcısı Muharrem İnce, önceki gün Kırıkkale’ye geldi ve buradan Bahşılı ilçesine geçerek, Ak Parti İlçe Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin’e destek oldu.
Bu haber 718 kere okunmuş. 26.03.2019 Salı 20:19

BAHŞILI ZİYARETİ

AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı olarak Recep Zafer Tekin’i göstermesinin ardından Başılı ilçesinin özel ve önemli ziyaretçileri eksik olmuyor. İlçeyi şimdi de İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce ziyaret etti. Önceki gün Kırıkkale’ye gelen İnce, Valilik ziyaretinin ardından Bahşılı ilçesine geçti ve burada AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin’le görüşerek seçim desteğinde bulundu.

 

TEKİN’E DESTEK İSTEDİ

Beraberinde AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile birlikte Bahşılı’ya giden Bakan Yardımcısı İnce, Bahşılı Adayı Tekin’e destek oldu. İlçede ziyaretlerde bulunan, esnaf ve vatandaşlarla da görüşen İnce, Tekin’e destek olunmasını istedi ve Bahşılı ilçesine her türlü hizmet konusunda yardımcı olacaklarını belirtti. Seçim bürosunda vatandaşlara hitaben bir de konuşma yapan İnce, Bahşılı’yı Tekin ile birlikte güzel günlerin beklediğini söyledi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir