En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tedbirlere dikkat edin

Kırıkkale dahil 58 il genelinde cumartesi günü de sokağa çıkma kısıtlamasının getirilmesinin ardından kent genelinde tedbirler sıklaştırıldı. Sahada etkin denetim yapan ekipler, vatandaşlara uyarılar yapıyor.
Bu haber 245 kere okunmuş. 30.03.2021 Salı 19:07

ÖNEMİ ÇOK BÜYÜK

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de etkisini gösteren ve son verilere göre yüksek riskli il kategorisi çok yüksek riskli kategoriye yükselen şehir genelinde tedbirler sıkılaştırıldı. Kırıkkale Valiliği tarafından oluşturulan ekiplerin yanı sıra; Kırıkkale Belediyesi ekipleri de her alanda çalışma gerçekleştiriyor. Virüs vaka sayılarını azalması amacıyla çalışma gerçekleşen ekipler, çok yüksek riskli seyreden durumun daha aşağılara indirilmesi için mücadele veriyor.

 

UYARI YAPILMALI

Vatandaşları, işletmeleri ve esnafları uyaran belediye zabıta ekipleri, herkesin çok dikkatli olması gerektiğini ifade eler. Vaka sayılarının her geçen gün arş göstermeye başladığına vurgu yapan ekipler; rehavete değil, kurallara uyulması gerektiğini ifade eler. Kırıkkale Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığı için tedbiri elden bırakmayalım. Zabıta ekiplerimiz denem için sahadaydı. Lokantalarda iş yeri sahiplerini bilgilendiren ekiplerimiz parklarda da vatandaşlarımıza maske ve mesafe kurallarını harla” ifadesi yer aldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir