En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Tedbirler alınmalı

7,5 Mw büyüklüğündeki Marmara depreminin yıldönümü dolayısıyla açıklamalarda bulunan Sivil Sağlık Eğitimi ve İlk Yardım...
Bu haber 479 kere okunmuş. 19.08.2019 Pazartesi 15:35

7,5 Mw büyüklüğündeki Marmara depreminin yıldönümü dolayısıyla açıklamalarda bulunan Sivil Sağlık Eğitimi ve İlk Yardım, Arama Kurtarma Derneği Genel Başkanı Tıb. Tek. Bülent Bozkurt, acıda olsa yaşanan felaketten tecrübelenilmesi ve gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini söyledi.

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sivil Sağlık Eğitimi ve İlk Yardım, Arama Kurtarma Derneği Genel Başkanı Tıb. Tek. Bülent Bozkurt “1999 Gölcük Depremi, İzmit Depremi, Marmara Depremi ya da 17 Ağustos 1999 Depremi. 17 Ağustos 1999 sabahı, yerel saatle 03:02'de gerçekleşen, Kocaeli/Gölcük merkezli deprem Richter ölçeğine göre 7,5 Mw büyüklüğünde gerçekleşmiş olup, büyük çapta can ve mal kaybına neden olmuştur. Bu acı tablo Türk Milletinin yüreğinde acı bir yara bırakmıştır. 17 Ağustos bu acı günün yıldönümünde ölenlerimize rahmet diliyor afet zedelerimize geçmiş olsun diliyoruz. Başımıza gelen bu felaketlerden acıda olsa tecrübelenmeli ve gerekli tedbirler alınmalıdır. Dernek olarak bizler elimizden geleni yapmaya hazırız. Türk milletinin başı sağ olsun, geçmiş olsun” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir