En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sulakyurt’ta seminer

Sulakyurt İlçe Tüketici Hakem Heyetinde daha önce görev yapmış olan üye ve raportörlere özverili hizmetlerden dolayı “Takdir Belgeleri” takdim edildi.
Bu haber 763 kere okunmuş. 04.03.2019 Pazartesi 09:51

PROGRAM DÜZENLENDİ

Ticaret İl Müdürlüğü tarafından 2019 yılı içerisinde İlimiz ilçelerinde yapılması planlanan faaliyetler kapsamında “Tüketici Bilinci ve Tüketici Hakları” konulu konferansı ilki Sulakyurt'ta gerçekleştirildi. Sulakyurt Halk Eğitimi Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen konferansa Sulakyurt kaymakamı Gökhan Dolaş, Ticaret İl Müdürü Seyfettin Çetiner ile ilçede bulunan kurum amirleri ve Sulakyurt Cumhuriyet Ortaokulu Okulu öğrencilerinin katılım sağladılar.

 

100 FAALİYET OLACAK

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Müdürü Seyfettin Çetiner, 2019 yılı çalışma planlarında dört temel hedefe bağlı 100 faaliyet/etkinlik olduğunu bunlardan birincisinin ‘’tüketici bilincinin’’ oluşturulması  olduğunu ifade ederek, sekiz ilçede ve merkezde kamu kurum ve kuruluşlarında bu tür toplantılara bir plan dahilinde devam edeceklerini söyledi. Konuşmasının devamında;İlçelerdeki Tüketici Hakem Heyetlerinin pasifleştirildiğini, ilçelerde irtibat görevlilerinin olduğunu başvuruların kaymakamlıklara yapılacağını ancak kararın İl Hakem Heyetince alınacağını söyledi.  Program Ticaret İl Müdürlüğü uzmanlarından İbrahim Soysal’ın   6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve uygulamada karşılaşılan sorunlar hakkında yapılan sunum ile devam etti.

 

TAKDİR BELGELERİ VERİLDİ

Sulakyurt İlçe Tüketici Hakem Heyetinde daha önce görev yapmış olan, üye ve raportörlere Bakanlığımız tarafından göstermiş oldukları özverili hizmetlerden dolayı gönderilen “Takdir Belgeleri” takdim edilmiştir.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir