En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sulakyurt’a kayıtsız kalmadı

Bahşılı’nın fark yaratan Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, yine dikkat çeken bir girişimle adından takdire şayan şekilde söz ettirdi.
Bu haber 588 kere okunmuş. 10.06.2019 Pazartesi 16:55

TEKİN KAYITSIZ KALMADI

Önceki gün şiddetli yağış Sulakyurt ilçesinde sele neden oldu. Aşırı yağışların ilçede alt yapıya büyük zarar verdiği, sel ve su baskınlarına yol açtığı bildirildi. Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçeye acilen yardın çağrısında bulundu. Sosyal medya hesaplarından durumu anlatan Başkan Bildik’in bu çağrısına Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin kayıtsız kalmadı. Başkan Tekin, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik’i arayarak Bahşılı Belediyesi’nin tüm imkanlarıyla Sulakyurt’a yardım etmeye hazır olduğunu söyledi. Bu gelişme sosyal medyadaki “Kırıkkale” isimli bir hesaptan duyuruldu. Konuyla ilgili bilgi verildi ve Başkan Tekin’in takdire şayan bir girişimde bulunduğu açıklandı.

 

TEKİN’E TEŞEKKÜR EDİLDİ

Sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili paylaşımlarda bulunuldu ve şu bilgilere yer verildi: “Sulakyurt ta sel felaketi meydana gelmişti.  Bahşılı Belediyesi Buna kayıtsız kalmadı.  Sulakyurt Belediye başkanı İsmail Bildik’i arayarak Bahşılı Belediyesi’nin bütün imkanlarıyla yardım etmeye hazır olduklarını iletti. Başkan Bildik şu an için Valiliğin yardımı ile selin zarar verdiği yerlerin onarımına başlandığını, yardım gerektiğinde iletişime geçileceğini iletti. Bu örnek Teşkil edecek davranışından dolayı Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’e teşekkür ederiz.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir