En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

SP’de seçime hazır

Son dönem siyasete farklı hava katan Saadet Partisi, kendisine duyulan sempatiyi yerel seçimler için seçmenden oy tercihine dönüştürme adına çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ediyor.
Bu haber 881 kere okunmuş. 08.11.2018 Perşembe 12:00

SEÇİM HAZIRLIKLARI YAPILIYOR

Yerel seçimlerde oylarını artırmayı planlayan Saadet Partisi, hemen her seçim bölgesinde en güçlü adaylar ile seçime girmeye hazırlanıyor. Bu yönde yoğun bir çalışma sürecinin içerisine giren Milli Görüş’ün tek temsilcisi olan Saadet’te, aday tespit komisyonu sık sık toplantılar yaparak adayların tespiti için değerlendirmelerde bulunuyor. Genel Merkezden aldıkları sinerji ile yerel seçimlerde yine en çok konuşulan parti olmayı hedeflediklerini belirten Aday Tespit Komisyonu Başkanı Faruk Vurgun, merkez başta olmak üzere taşra ilçelerinin tamamında seçimi kazanabilecek adaylar göstermeyi  planladıklarını ifade etti.   

 

BELEDİYECİLİKTE ÇIĞIR AÇTI

“Milli Görüş bu ülkede belediyecilikte çığır açan bir zihniyettir.” diyen Vurgun, biliyorsunuz Refah Partisi’nin iktidara yürüyen yolda en önemli adım, Anadolu’da aldığı belediyelerin yaptığı efsane çalışmalar olmuştur. Ardından İstanbul, Ankara gibi Metropollere de sıçrayan başarı, 96’da Refah Partisi’nin iktidarını getirmiştir. Bizler geçmişte olduğu gibi şimdi de aynı aşk ve azimle 2019 Yerel Seçimlerinde bir başarı yakalamanın, illerde ve ilçelerde seçimi kazanmanın derdindeyiz. İnşallah yeterli gayreti gösterirsek bununda gerçekleşeceğine inanıyoruz.”dedi.

 

TOPLUM BUNDAN RAHATSIZ

Milli Görüş belediyeciliğinin ilk kuralı belediyeleri aldıktan sonra herkesin rahat bir şekilde görebileceği bir noktaya “Rüşvet Alanda Verende Melundur” tabelalarını asmak olduğunu söyleyen,  Faruk Vurgun, Ak Partili belediyelerin “Rüşvet Alanda Verende Memnundur” anlayışı ile çalıştığını ve toplumun artık bundan sıkıldığını ve rahatsız olduğunu ifade etti.

 

TOPLUM GERÇEĞİ GÖRÜYOR

Ak Parti’nin belediyecilik anlayışını eleştiren Vurgun, “Bu günkü belediyelerin halini toplum zaten görüyor. İktidar partisi bile kendi başkanlarından memnun değil ki onların bir çoğunu kendisi görevden aldı. Her şeyin farkındalar, yerel yönetimlerde ne haltlar karıştırdıklarını gayet iyi biliyorlar ve yolun sonuna geldiklerini de görüyorlar. Biz toplumun artık belediyelerde Ak Parti’yi görmek istemediğini farklı alternatifler üzerinde değerlendirmeler yapacaklarını öngörüyoruz. Onun için de en iyi adaylarla, en güzel projeler ve yoğun bir seçim çalışma takvimi ile karşılarına çıkacağız. Umuyoruz ki Saadet Partisi bu yerel seçimlerin en gözde partisi olacaktır ve büyük başarılar elde edecektir” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir