En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sözleşme imzalandı

Kırıkkale Sulakyurt Kayalıdere ve Keskin kadın girişimi, üretim ve işletme kooperatif ile koop-Des Hibe Sözleşmesini İmzalandı.
Bu haber 432 kere okunmuş. 13.10.2020 Salı 18:09

DESTEK VERİLECEK

Kırıkkale Ticaret İl Müdürü Seyfettin Çetiner yaptığı açıklamasında "Sulakyurt Kaymakamımız sayın Mehmet Yasin Erkan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bakanlığımızın Koop-Des projeleri kapsamında, Halk Eğitim Müdürlüğü ve Sulakyurt Kayalıdere Kadın Girişimi, Üretim ve işletme kooperatif İşbirliği ile hazırladığımız Koop-Des projesi Bakanlığımızca kabul edilmişti. Sulakyurt Kaymakamı ve Kooperatif başkanı Filiz Tamkoç ve Başkan Yardımcısı Şadiye Düzgün ile birlikte Hibe sözleşmesini imzaladık. Bu çerçevede kooperatifimize Turşu atölyesi kurabilmeleri için alınacak gerekli donanıma 117,500.- TL destek vereceğiz'' dedi.

 

BİLGİ VERİLDİ

Çetiner, "Öğle sonrası Keskin Kaymakam hayırlı olsun ziyaretinden sonra, Kooperatif başkanı Zehra Tonga, Başkan Yardımcısı ile birlikte Hibe sözleşmesini imzaladık. Bu çerçevede kooperatifimize iki adet Paketleme Makinası alımı için 112,500.- TL destek vereceğiz. Kooperatiflerimiz ilgili firmayla alım sözleşmelerini imzalayıp, alım yapıldıktan sonra ödemeler kooperatife Müdürlüğümüzce yapılacaktır. Tarım Orman İl Müdürlüğüne, Kadın Kooperatiflerimize ve Katkısı olan herkese ve Sayın Kaymakamlarımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kooperatiflere Hibelerin faydalı olmasını dilerim” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir