En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sosyal belediye olacak

CHP Kırıkkale Milletvekili ve Kırıkkale Belediye Başkan adayı Ahmet Önal, esnaf ziyaretleri, mahalle ve salon toplantılarıyla sahadaki çalışmalarını hızlandırdı.
Bu haber 84 kere okunmuş. 12.02.2024 Pazartesi 19:01

CHP Kırıkkale Milletvekili ve Kırıkkale Belediye Başkan adayı Ahmet Önal, esnaf ziyaretleri, mahalle ve salon toplantılarıyla sahadaki çalışmalarını hızlandırdı. Önal, Kırıkkale’yi sosyal belediyecilikle tanıştıracaklarını söyledi.

 

 

İDDİALI BİR ÇIKIŞ

Kırıkkale ilçe ve köylerinin yanı sıra kent merkezinde mahalle toplantıları ile salon toplantılarına ağırlık veren CHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Ahmet Önal, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanıyor. Gerçekleştirilen toplantılarda CHP’nin belediyecilik anlayışını örnekler vererek anlatan Başkan adayı Önal, Kırıkkale’de iz bırakan Sahir Koçak’ı hatırlatarak, Kırıkkale’yi sosyal belediyecilik ile tanıştıracağını, kentin tüm bölgelerine eşit hizmet götürülerek vatandaşın hizmetler ortak pay alacağını anlatıyor.

 

SAYGILI ELEŞTİRİSİ

İki dönem Belediyeyi yöneten mevcut iktidar partisinin Belediye başkanı Mehmet Saygılı’yı kast ederek, beklenilen hizmetlerden Kırıkkale’nin faydalanamadığına dikkat çeken Önal, CHP Belediyeciliğinde herkesin mutlu olacağını, herkesin huzur bulacağını, eşit paylaşım ile mahalleler arasındaki hizmet farkının ortadan kalkacağı vurgusunu yapıyor. Mahalle ve salon toplantılarında Önal’a büyük sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlar, “sonuna kadar yanındayız” sloganıyla destek veriyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir