En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sorunlara çözüm için varız

AK Parti Milletvekili Ramazan Can, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatil olmasıyla birlikte Kırıkkale’nin ilçelerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. İlçelerin ihtiyaç ve taleplerini not aldıklarını belirten Can, “Bizler sorunların çözümü için varı
Bu haber 530 kere okunmuş. 28.07.2019 Pazar 15:28

ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatil olmasıyla birlikte AK Parti Milletvekili Ramazan Can, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, İl genel Meclis Başkan vekili Harun Oğuz ve beraberinde bir grup heyetle birlikte Kırıkkale’nin ilçelerini ziyaret ederek, incelemelerde bulunuyor. Yapılan ziyaretlerde, ilçenin sorun ve talepleri not alınarak yeni yasama yılında sorunların çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağı belirtiliyor.

 

TALEP VE SORUNLAR GÖRÜŞÜLÜYOR

İlçelerin ihtiyaç ve taleplerini not aldıklarını belirten Can, “Geçtiğimiz ayın sonlarında doğru Kırıkkale ve ilçelerimizin bazı bölümleri sağanak yağıştan olumsuz şekilde etkilendi. Bizler bu sorunun çözülmesi noktasında da gerekli çalışmalarımızı yaptık. Vatandaşlarımızın bu gibi durumlardan en az zararla çıkması ve oluşan zararların karşılanması noktasında gerekli temasları kuruyoruz. Çiftçimizin yüzünün gülmesini ve üretimlerinde verimli çalışmalar sergilemelerini temenni ediyoruz” dedi.

 

HALKIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Bizler sorunların çözümü için varız diyen Can, “AK Parti olarak Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de ciddi anlamda yatırımların yapılması için bakanlıklarla görüşmeler sağlıyoruz. Balışeyh, Sulakyurt, Delice, Çerikli İlçelerimizde Kaymakamlık ve Belediyelerimizi ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Aynı zamanda belediye başkanlarımızla Birlikte hemşerilerimizin sorunlarını ve taleplerini dinledik, çözüm üretmeye çalıştık.” şeklinde konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir