En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sevgi bize yeter

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer’in çaba ve gayretleri sonucunda evde engelli yakınlarına baktığı için evlerinden ayrılamayan engelli yakınlarımıza soluk aldıracak engelsiz yaşam merkezi hizmete açıldı.
Bu haber 443 kere okunmuş. 04.09.2019 Çarsamba 11:12

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ

Kısa süre önce çalışmaları tamamlanan “Sıcak Yuvam Projesi” kapsamında evde engelli yakınlarına baktığı için evlerinden ayrılamayan engelli yakınlarımıza soluk aldıracak engelsiz yaşam merkezi hizmete açıldı. Proje kapsamında Vali Yunus Sezer, Sıcak Yuvam Projesi kapsamında hizmete açılan Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret etti. Sezer, “ufacık bir tebessüm, gözlerinizdeki sevgi bize yeter. Bizler hep birlikte toplumda el ele vererek engelleri birlikte kaldıracağız” dedi.

 

ENGELLERİ KALDIRIYORUZ

Sezer, “Çocuklarımızın toplumla kaynaşması, ailelerimizin bu konuda üzerlerindeki yükü hafi§etme anlamında projemiz hayata geçti. Bizler bu projeyi hayata geçirmekten dolayı son derece mutluyuz. İnşallah bu merkezimizde engelli kardeşlerimize önemli eğitimler verilecek. Bizlerde bu kapsamda ailelerimiz ile engelleri kaldırmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Herkesin bir engelli adayı olduğunu göz önünde bulundurarak, engelleri el ele vererek ortadan kaldırıyoruz” şeklide konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir