En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Semt sahaları yapılıyor

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, "18 okul ve mahalleye semt tipi halı saha yapım projesi" kapsamında Kaletepe Mahallesinde bulunan...
Bu haber 298 kere okunmuş. 29.07.2020 Çarsamba 18:01

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, "18 okul ve mahalleye semt tipi halı saha yapım projesi" kapsamında Kaletepe Mahallesinde bulunan Geraldine Saran İlkokulu ile Yahşihan ilçesinde bulunan Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesine yapılan sahalarda incelemelerde bulundu.

 

 

ÖNEMLİ BİR GELİŞME

Vali Sezer, gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak, serbest zamanlarında spor yapmalarına imkan sağlamak, sporu toplumun her kesimine yaymak, gençlerimizi düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirerek spor kültürü oluşturmak, gençlerimizin beden ve ruh sağlıklarını geliştirmek ve spor aracılığı ile sosyal hayata katılımlarını artırmak amacıyla yapılacak sahaların, bulundukları mahallelerdeki bütün sporculara ve gençlere açık olacağını kaydetti. İnceleme ziyaretlerinde, Yahşihan Kaymakamı Fatih Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili İsmail Haluk Karahan ile İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi’de hazır bulundu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir