En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Şehitleri ziyaret ettiler

17 Ağustos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini,Dernek üyeleri ile beraber de Kırıkkale Şehitliğini ziyaret ettiler.
Bu haber 394 kere okunmuş. 08.11.2019 Cuma 14:48

RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ

Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından faaliyetleri, Şehitlik ve Gazilik hakkında öğrencilere bilgi verilmesinden sonra Okul Müdürü Bilgin Cankar tarafından yapılan konuşmada;"Değerli Başkanım, Aziz Şehitlerimizin değerli aileleri ve Kahraman Gazilerimiz Okul olarak 4 yıldır düzenli olarak önce Derneğimizi ve beraber de Şehitliğimizi ziyaretimiz vesilesi sizlerle bir arada olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Bu faaliyetimiz her yıl düzenli olarak devam edecektir. Çünkü eğitim sadece kitaplarla, sınıfta yeterli olmamaktadır. En önemli değerlerimiz olan Şehitlerimizi ve Gazilerimizi bilmemiz gerekmektedir. Bizler de Okul yönetimi olarak bu değerlerimizi vermeye en azından Kırıkkale'li Şehitlerimizi ve Gazilerimizi tanıtmaya onların değerli aileleri ile birlikte olduğumuzu göstermeye çalışıyoruz. Ziyaretimiz vesilesi ile bütün Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi.

 

SABIR VE BAŞSAĞLIĞI DİLEKLERİNİ İLETTİ

Dernek ziyareti sonrası Şehitlik ziyaret edildi. Şehitlik hakkında Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Öğrencilere bilgi verilmesinden sonra Şehitlerimizin kabirleri ziyaret edildi. Şehit ailelerimizin ellerini öpen öğrenciler kabirlere gül bırakıp ailelerimize sabır ve başsağlığı dileklerini iletti. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi Olarak; Her yıl düzenli olarak Derneğimizi ve Şehitliğimizi ziyaret eden 17 Ağustos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürümüz Sayın Bilgin Cankar ve Öğretmen arkadaşlarına teşekkür ediyor, bütün Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir