En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sandık engelliye gidiyor

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı 24 Haziran seçimlerinde sandığa gelemeyecek olan engellilerle ilgili çalışma başlattı. Bu çalışmaya göre sandık engellilere gidecek.
Bu haber 980 kere okunmuş. 13.05.2018 Pazar 14:07

ÇALIŞMA BAŞLATILDI

24 Haziran seçimlerinde sandığa gelemeyecek olan engellileri tek tek tesbit eden AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı, bununla ilgili kayıt çalışmalarına başladı. İl Başkanı Nuh Dağdelen'in bizzat ilgilendiği çalışma kapsamında oy verecek olan engelliler için kayıt işlemleri yapılıyor. Başkan Dağdelen ve ekibi, engellilerin evlerine giderek kayıt işlemlerini yürütüyorlar. Evde yatağa bağlı olduğuna dair raporu bulunan engelliler için çalışma yürütüldüğü bildirildi.

 

DAĞDELEN BİLGİ VERDİ

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, “Onlar bizim başımızın tacı. 24 Haziran'da oy kullanacak engelli ve yatağa bağlı hemşehrilerimizin ayağına seyyar sandık gidecek. Onlar da diğer vatandaşlarımız gibi meteni bir biçimde oy kullanacak. Siyasi tercihlerini ortaya koyacak. Tüm teşkilatımızla birlikte titiz bir çalışma ile şehrimizdeki raporu bulunan engelli ve yatağa bağlı hemşehrilerimizi tesbit ederek gerekli bilgilendirmeleri yapmak üzere harekete geçtik” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir