En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Şampiyonluk haftaya kaldı

Temsilcimiz Anadolu Kırıkkalespor deplasmanda karşılaştığı lider Akşehir ile kıran kırana bir mücadele sahaya yansıttı. Karşılaşma 0-0 tamamlandı. Şampiyonluk umudunu son haftaya bıraktı.
Bu haber 611 kere okunmuş. 15.04.2019 Pazartesi 10:57

İLK DEVRE 0-0 TAMAMLANDI

Bal ligi 6 grupta zirve yarışını yakından ilgilendiren ve galip gelenin şampiyonluk yarışında önemli bir adım atacağı karşılaşmada her iki takımında mücadelesi ile sahada varlıklarını ispat etmek istediler. İlk devre her iki takımında atakları ile golsüz sona erdi. Maçın orta hakemi verdiği kararlar ile Anadolu Kırıkkalespor futbolcularını çıldırttı. İkinci devreye hızlı başlayan temsilcimiz rakip sahada bulduğu pozisyonlar ile gol aradı. 90 dakika boyunca bir türlü gol bulamayan temsilcimiz Akşehir deplasmanından bir puanla ayrılarak şampiyonluk yarışını son haftaya bıraktı.

OLAYLAR YAŞANDI

Deplasmanda takımlarını desteklemek için gelen Anadolu Kırıkkalespor taraftarlarını emniyet güçleri kota nedeniyle tribünlerden çıkardı. Taraftarlar ile polis arasında çıkan arbede o sıra taraftarların yanında bulunan CHP milletvekili Ahmet Önal ile MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu biber gazının etkisinde kaldı. Taraftarların stadyum da kalmasını isteyen Milletvekili Önal ve il başkanı Baloğlu polisler ile tartıştı. Taraftarlar polis ekipleri tarafından biber gazı sıkılarak stattan dışarı çıkarıldı.

 

YALNIZ BIRAKMADILAR

 Temsilcimiz Anadolu Kırıkkalesporun zorlu deplasman karşılaşmasında CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Yahşihan belediye başkanı Osman Türkyılmaz, CHP İl Başkanı Onur Bozdağ iş adamı Haydar Albayrak hafta içi taraftarlara vermiş oldukları sözü yerine getirdiler. Kırıkkalespor taraftarları için ayrılan yerde karşılaşmayı takip ettiler.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir