En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Ramazan tebriği

MİHDER Genel Başkanı Mehmet Dönmez Mübarek Ramazan Ayının gelişi vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Bu haber 321 kere okunmuş. 12.04.2021 Pazartesi 17:39

RAMAZAN MESAJI YAYINLADI

Herkesin mübarek Ramazan'ını kutlayan Mehmet Dönmez, mesajında şunları söyledi: “Evveli Rahmet, ortası mağfiret ve sonu da Cehennemden azad olarak nitelendirilen kutlu ve mübarek Ramazan ayı, Orucun farz kılındığı ve Kur’an’ı Kerim’in indirilmeye başlandığı aydır. Her Müslümanın heyecanla beklediği 11 ayın sultanı ile hamd olsun ki bu yıl da buluşuyoruz. Bu müstesna iklim, salih amellerin işlendiği ve insanların günahlarından arındığı on bir ayın sultanı Ramazan-ı şeriftir.

 

SAMİMİYETLE YAŞIYORUZ

Mübarek üç ayların sonuncusu olan ve topyekun müminler için ilahi rahmet, bereket ve mağfiret iklimi sayılan mübarek Ramazan ayına kavuşmuş bulunmaktayız. Gerek fert, aile ve toplum olarak cennet vatanımızın her bucağında, gerekse dünya coğrafyasının farklı bölgelerinde yaşayan soydaş ve dindaşlarımızla birlikte İslam dünyası olarak, mübarek Ramazan’a erişmenin iman, heyecan, niyet ve samimiyetini yaşıyor ve paylaşıyoruz.

 

HAYIRLAR GETİRSİN

Bu sebeple din ile olan sarsılmaz bağını asırlardır sürdüren bir milletin fertleri olarak, yüce dinimiz İslam’ın kuşatıcı mesajları ile manevi dünyamızı inşa edelim, dayanışma, paylaşma ve kaynaşma ile pekişen kardeşliğimizi derinlemesine yaşayalım ve yaşatalım, sosyal ve kültürel hayatımız bakımından da canlı bir dönem haline getirelim. Mübarek Ramazan ayının Kırıkkaleli ve Bahşılılı hemşehrilerimize, milletimize, ülkemize, bütün İslam âlemine hayırlara vesile olmasını, huzur ve barış getirmesini, bizleri manevi yönden yüceltmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir