En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

PTT 181 yaşında

Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) kuruluşunun 181. yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.
Bu haber 205 kere okunmuş. 22.10.2021 Cuma 18:51

ÇELENK BIRAKILDI

Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) kuruluşunun 181. yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. PTT Başmüdürü Muammer Güney, PTT’nin müşteri merkezli hizmet anlayışıyla geçmişte olduğu gibi bugün de çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) kuruluşunun 181. yıl dönümü nedeniyle bir dizi etkinlikler düzenlendi. Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu, PTT’de 181’inci olan müşteri Funda Yamaç’a günün anlam ve önemine yönelik hediye takdim edildi. PTT Başmüdürü Muammer Güney, İki asra yaklaşan tarihimiz boyunca, çağın gerekliliğine uyarak verdiğimiz tüm hizmetlerimizle vatandaşlarımızın yanında olduk.

 

BİLGİLER VERİLDİ

Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın refahını esas alan bir anlayışla hizmet kalitemizi geliştirmek için çalışıyoruz. Posta Nezareti adıyla 23 Ekim 1840 tarihinde kurulan, Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan PTT olarak, 181’inci kuruluş yıl dönümümüzü kutluyoruz.   Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı hizmet veren, ulusal ve uluslararası alanda büyük başarılara imza atan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ) Ailesi olarak, posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık ve sigortacılık gibi sektörlerde hizmet veriyor, 181 yıldır yenilikçi bakış açısıyla teknolojik yatırımlarımızın yanı sıra, kaliteli ve güvenli hizmet anlayışıyla ürün ve hizmet çeşitliliğimizi her geçen gün artırmayı sürdürüyoruz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir