En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Piknikte buluştular

İhtiyaç sahibi ailelere yönelik çalışma gerçekleştiren Yardımeli Derneği Kırıkkale İl Temsilciliği, her yıl gelenek hale getirdiği yetimlerle buluşma pikniğini bu yılda gerçekleştirdi.
Bu haber 923 kere okunmuş. 05.09.2018 Çarsamba 19:10

İhtiyaç sahibi ailelere yönelik çalışma gerçekleştiren Yardımeli Derneği Kırıkkale İl Temsilciliği, her yıl gelenek hale getirdiği yetimlerle buluşma pikniğini bu yılda gerçekleştirdi.

 

BİR ARAYA GELDİLER

ardımeli Derneği Kırıkkale İl Temsilciliği, her yıl gelenek hale getirdiği yetimlerle buluşma pikniğini bu yılda gerçekleştirdi. Yaklaşık 150 yetim çocuk ve ailesi katıldı. Çocuklar doyasıya oynarken aileleri de hem birbirleriyle hem de dernek gönüllüleri ile tanışarak hasbihal ettiler. Konu hakkında bilgi veren Kırıkkale İl temsilcisi Halil Bakır, “Çocukların eğlenceleri görülmeye değerdi çuval yarışı, ip çekme, kaşıkla yumurta taşıma, bilgi yarışması ve en sonunda mıntıka temizliği yarışması ile birincilere çeşitli ödüller verildi. Piknik organizasyonu gerçekleştirdik”

 

HEP YANLARINDAYIZ

Bakır, “Yardımeli temsilciliği olarak amaç ve hedefimiz bu küçük gönüllerde bir iyilik teması oluşturmak, yaptığımız minik yardımlar gelip geçici ama bıraktığı izler büyük, beslenmeye koyacak bir şey bulamayan anneye uzatılan bir kumanya kartı çocuğa mutluluk veriyor. Komşusundan aldığı okul formasını üzerine olmasa bile giymek zorunda kalan çocuğa uzatılan giyim çeki onlara dünyaları vermiş gibi sevindiriyor.”

 

İYİLİĞİ ÇOĞALTIYORUZ

“İşte biz de iyiliği çoğaltmak ve dünyanın kötülüklere ve çirkinliklere yöneldiği bir ortamda iyi insanların var olduğunu öğretmeye çalışıyoruz. Dernek faaliyetlerinden söz eden Bakır açtığımız giyim mağazamız da yüzlerce mağdur kardeşimizi giydirdik Türkiye'de bir ilk olan kardeş ailelerimize canlı kurban hayvanı bağışı yaptık, evlere kumanya kartı dağıtımı, kardeş aileler ve yetimler için iftar programı yüzlerce çocuğa bayramlık, geziler ,okul formaları ve kırtasiye yardımları, kışın soba ve kömür yardımları yaptık bizlere en çok etkileyen olay bu piknik alanına gelmeden önce aileleri davet ederken Celal Bayar parkına hiç gelmeyen ilk defa gelecek olan çocukların olması bizleri çok duygulandırdı Rabbim bağışçılarımızdan razı olsun” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir