En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Pes doğrusu

İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi doğrultusunda Kırıkkale'de yapılan koronavirüs denetimlerinde maskesiz dolaşanlar...
Bu haber 487 kere okunmuş. 09.07.2020 Perşembe 18:11

İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi doğrultusunda Kırıkkale'de yapılan koronavirüs denetimlerinde maskesiz dolaşanlar, "Maskem uçtu, maskemi düşürdüm, maskemi unuttum" gibi bahanelerle kendilerini savundu.

 

 

DİKKATLERDEN KAÇMADI

İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "maske, sosyal mesafe ve hijyen" denetimi yapılması konusunda genelge gönderdi. Bu doğrultuda hareket eden emniyet güçleri, Kırıkkale'de koronavirüs denetimi yaptı. Denetimler sırasında maskesiz dolaşan vatandaşların bahaneleri de "uçtu, unuttum, düşürdüm" oldu. Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında ülke genelinde olduğu gibi Kırıkkale'de de "sosyal mesafe, maske ve hijyen" denetimi gerçekleştirildi. Sıcak havayı fırsat bilerek dışarı çıkanların büyük kısmı maske kuralına riayet etti. Maskesiz dolaşanlar da dikkatlerden kaçmadı. 

 

PES DEDİRTTİLER

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, kentteki umuma açık istirahat ve eğlence yerleri ile park ve bahçelerde denetim yaptı. Sosyal mesafe ve maske kullanmayan vatandaşlar tek tek uyarıldı. Maske kullanmayan bazı vatandaşlarda 'maskem uçtu, maskemi düşürdüm, maskemi unuttum' gibi çeşitli bahanelerle kendilerini savundu. Bazı vatandaşlar da polisi görünce çene altında tuttuğu, cebinden ve kolundan çıkarttığı maskeleri taktı.  İş yerlerinde de denetimlerini sürdüren polisler, dezenfektan denetimlerini yapıp, sosyal mesafe ve maske kurallarını sık sık hatırlattı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir