En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Öztürk çok faal

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Adayı Halil Öztürk, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Öztürk, yine yoğun bir program uyguladı.
Bu haber 998 kere okunmuş. 04.06.2018 Pazartesi 19:11

IRMAK ZİYARETİ

MHP Milletvekili adayı Halil Öztürk, Irmak kasabasında seçim çalışması yaptı. Öztürk, Irmak'ta vatandaşlarla bir araya geldi. Irmak çalışması konusunda bilgi veren Öztürk, “Güzide yerleşim yerlerimizden biri olan Irmak'ta değerli hemşehrilerimizle bir araya geldik. O eski ölenen günlerine dönmesini bizlerde çok istiyoruz. Irmak kaderine teslim olmayacak. Bu kapsamda Milliyetçi Hareket ve Cumhur İtitfakını anlatma şansı bulduk. Kıymetli hemşehrilerimin bizlere ve liderimiz Devlet Bahçeli'ye inancı tamdır” dedi.

 

BEŞBIÇAK'TA İFTAR

Balışeyh ilçesini de ziyaret eden Öztürk, burada kahvehaneleri dolaşarak vatandaşlarla bir araya geldi. Öztürk, “Balışeyh ilçemizde esnaf ve kahvehane ziyaretlerine devam ediyoruz. MHP varsa umut vardır” dedi. Balışeyh'in Beşbıçak köyünde adeta bir miting havasında gerçekleşen iftar programına da katılan Öztürk, “Balışeyh/Beşbıçak Köyünde adeta bir miting havasında gerçekleşen iftar yemeğimiz Milliyetçi Hareketin zaferini müjdeliyor. Cumhur İttifakını başarıya ulaştırıp Milliyetçi Hareketi 1. Parti yapmaya söz veren vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir