En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Önce güven olmalı

DEVA Partisi Kırıkkale İl Başkanı İsmail Oğuz Karakuş, Genel Başkan Ali Babacan´ın açıkladığı Ekonomi ve Finans Eylem Planı hakkında açıklama yaptı.
Bu haber 216 kere okunmuş. 16.02.2022 Çarsamba 18:05

KARAKUŞ AÇIKLAMASI

Başkan Karakuş, “Daha önce demokrasiye geçiş, tarım, sosyal politikalar, afet yönetimi ve yarına atılım olmak üzere beş eylem planımızı açıklamıştık. Son olarak ekonomi ve finans eylem planımızı halkımıza sunduk ve taahhüt ettik. DEVA Partisi olarak ülkemizdeki derin sorunları çözmek, hak ettiğimiz özgür ve zengin Türkiye hedefine ulaşabilmek için 90 günlük ve 360 günlük eylem planları hazırladık. Bu planlar partimizin resmî sitesinde mevcut olup, herkesin ulaşımına açıktır. İktidara gelir gelmez yapacaklarımızı madde madde, bütçelendirerek ve takvimlendirerek vatandaşlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz.

 

EYLEM PLANI OLACAK

Demokrasiye Geçiş Eylem Planımızı kamuoyuyla paylaştık ve partiler arası ortak bir çalışmanın bileşeni haline getirdik. Ülkemizi içinde bulunduğu derin krizden çıkaracak; güçlü, sürdürülebilir ve kapsayıcı bir ekonomik büyümeyi sağlayacak “ekonomi ve finans politikaları eylem planı” diğer eylem planlarımızla birbirini tamamlayan niteliktedir. Ülkemizin ekonomisini yükseltmeden, ülkemizin hukuk ve adalet zeminini sağlamlaştırmadan sağlam bir ekonomiyi inşa etmemiz mümkün değildir. Güçlü bir ekonomi, ancak ve ancak; özgürlüklerin tesis edildiği, insan haklarının tanındığı, hukukun, adaletin tam işlediği, ehliyetin, liyakatin, istişarenin devletin her kademesinde egemen olduğu bir Türkiye zemininde yükselir” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir