En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Önal köylüleri dinledi

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, seri ziyaretlerine devam ediyor. Keskin'e bağlu Kurşunkaya köyünü ziyaret eden Önal, köylülerin sıkıntılarını dinledi.
Bu haber 1052 kere okunmuş. 07.09.2018 Cuma 13:00

TOPLANTI YAPILDI

Önal yaptığı açıklamada "Kesin İlçemize bağlı Kurşunkaya Köyüne gerçekleştirdiğimiz ziyaret sırasında 2023 hedefi olan 21. Yüzyıl Türkiye’sine yakışmayan manzaralarla karşılaştık. Köyde yaşayan vatandaşlarımız seçimden seçime kendilerine vaatler verildiğini seçimler bittikten hemen sonra unutulduklarını dile getirdiler. En doğal yaşama hakkı olan su, temizlik ve ulaşım haklarının dahi dikkate alınmadığından yakındılar.''şeklinde konuştu.

 

KÖYLÜLER KONUŞTU

Önal, "Cami avlusunun bakımsızlığı, suların sık sık kesilmesi nedeniyle temizlik hizmetlerinin yapılaması, çöp konusunda belediyenin hizmette yetersiz kalması nedeniyle yaşamın kendileri açısından zorlaştığını bunlara rağmen kendilerine yardımcı olacak bir makam bulamadıklarını dile getirdiler.''

 

CEVAP BEKLİYORUM

"Muhalefet Milletvekili olarak vatandaşların sorunlarını çözüm bulmak amacı ile TBMM Meclisine su ve kanalizasyon ile ilgili yaşanan sıkıntıları dile getiren ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından cevaplanmasını istediğim soru önergem ekte yer almaktadır” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir