En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Ölüme davetiye

Kırıkkale Belediyesi ekiplerinin yaptığı kaldırım ve yol çalışmaları neticesinde asfalt ve kaldırım demir korkulukların boyuna kadar ulaşırken, bu durum çocuklar için adeta ölüm tehlikesi saçıyor.
Bu haber 175 kere okunmuş. 21.08.2022 Pazar 15:07

TEHLİKELİ BİR DURUM

Bahçelievler Mahallesi’nde son derece tehlikeli bir durum söz konusu. Mahalleden geçen derenin korkuluklarının boyu Belediye ekiplerinin yaptığı kaldırım ve asfalt çalışması nedeniyle korkuluk olmaktan çıkmış durumda. Yıllar içinde asfalt üstüne asfalt, kaldırım üstüne kaldırımı döşenirken, yükselen zemin korkulukların boyuna ulaşmış durumda. Bu durum özellikle çocuklar için tam anlamıyla ölüm tehlikesi saçıyor. Çocukların dereye düşme ihtimali çok yüksek.

 

SAÇMA UYGULAMALAR

Bölgeye dere tarafından bakıldığında üç kat kaldırım ve asfalt çalışması yapıldığı açıkça görülüyor. Kaldırımlar sökülmeden üstüne döşeme yapılırken, bu çalışma ile korkulukların bir anlamı kalmamış. Çarpık uygulama dikkat çekerken, belediyeciliğin saçma uygulamalarının da geldiği nokta dikkat çekici bulunuyor. Mahalle sakinleri duruma dikkat çekerken, hem belediyeyi eleştiriyor ve hem de ya korkulukların yükseltilmesini ya da kaldırımların yenilenmesini istiyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir