En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Okulda eğitim başladı

Yurt genelinde olduğu gibi Irmak Köyündeki okulda da yüz yüze eğitim öğrencilerin neşe ve sevinçleriyle başladı. Milli Eğitim Bakanlığının talimatları doğrultusunda tüm köy okullarında yüz yüze eğitime geçildi.
Bu haber 493 kere okunmuş. 18.02.2021 Perşembe 18:30

EĞİTİME BAŞLADILAR

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Irmak Köyü Irmak İlk ve Ortaokulunda tören düzenlendi. Törene katılan Şube Müdürü Şerif Turan, ilçeye bağlı köy okullarının sorunsuz olarak sabah saatlerinde eğitim öğretime başladığını söyledi. Salgın nedeniyle uzun bir aradan sonra okullarına kavuşan öğrenciler, okul girişinde bir bir ateşleri ölçülerek okula alındı. Okul bahçesinde ilk İstiklal Marşı'nı okuyan öğrenciler okul girişinde maskeleri değiştirildikten sonra elleri dezenfekte edilerek içeri alındı ve kendileri için oluşturulan sınıflarda çapraz oturma sistemi ile yerlerine alındı.Şube Müdürü Turan, Okul Müdürü Mustafa Yıldız'dan okul ve öğrencilerle ilgili bilgilere alarak sınıflarda öğrencilerle bir araya geldi.

 

BİLGİ VERİLDİ

Turan, burada yaptığı konuşmada, okulların açılacağı bu sevinçli güne kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Okullarda salgın tedbirleri konusunda büyük hassasiyet gösterdiklerini aktaran Turan, "Öğrencilerimiz bugün en sevinçli günlerini yaşadı. Öğretmenlerine, arkadaşlarına ve okullarına kavuşan öğrencilerimiz yeniden okullarımızı süsledi. Öğrencilerimize ilk ders olarak maske, mesafe ve hijyen konularında çeşitli bilgiler verdik. Salgın kurallarına harfiyen uyulması konusunda da bundan sonraki süreçte de dikkatli olacağız. Amacımız hiçbir öğrencimize zarar gelmesin. Onlara hak ettikleri ortamı fazlasıyla hazırlamaya gayret ettik. Amacımız, gayemiz, öğrencilerimize huzurlu bir şekilde eğitim ortamını sağlamaktır." dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir