En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Öğretmenlere kutlama

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı 24 Kasım Öğretmenler Gününü pasta keserek kutladı.
Bu haber 494 kere okunmuş. 25.11.2019 Pazartesi 17:34

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı 24 Kasım Öğretmenler Gününü pasta keserek kutladı. Programda İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, öğretmenlerin gayretleri ile karanlığa bir ışık olacağına ve milletimizi hak ettiği seviyelere getireceğine olan inançlarının tam olduğunu söyledi.

 

 

PROGRAM DÜZENLENDİ

Parti binasında düzenlenen kutlama programına İl Başkanı Altınışık’ın yanı sıra Merkez İlçe Başkanı Yavuz Kuzucu, partililer ve çok sayıda öğretmenler katıldı. Burada bir konuşma yapan Başkan Altınışık, “Milli birlik ve beraberliğimizin çözülme sürecine itildiği bu hassas dönemde, ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz gençlerimizin ülkesine bağlı, milli ve manevi değerlerini bilen bireyler olarak yetiştirilmesi uğrunda, bin bir güçlük içinde/ yokluk, haksızlık ve adaletsizliklere maruz kalmasına rağmen yılmadan, yıkılmadan, ilkelerinden taviz vermeden, yolundan şaşmadan tarihi ve kutsal görevler ifa eden ve geleceğimizi şekillendiren öğretmenlerimizdir” dedi.

 

İYİ PARTİ SORUNLARI GİDERECEK

Altınışık, “Eğitimin ve onun vazgeçilmez unsuru olan öğretmenlerin, bir insanın yetiştirilmesinde, bir toplumun gelişmesinde ne denli etkili ve önemli olduğunu Atatürk: "Eğitimdir ki bir milleti ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da milleti esaret ve sefalete terk eder" sözüyle ortaya koymuştur. Kendisi de aynı zamanda öğretmen olan Sayın Genel Başkanımız Meral AKŞENER hanımefendi öğretmenlerimizin yaşadığı tüm sorunları yakinen bilmektedir. Zaten bizim en büyük sorunumuz bugüne kadar ki Milli Eğitim Bakanlarının birçoğunun meslek dışından gelerek öğretmenlerimizin ve Milli eğitimin sorunlarını bilmemesinden kaynaklanıyordu. Genel başkanımızın liderliğinde İYİ Parti iktidara geldiğinde öğretmenlerimizin yaşadıkları tüm sorunlar üzerinde gereken hassasiyeti gösterilip bu sorunların giderilmesi için her türlü çalışma yapılacağına inancımız tamdır” diye konuştu.

 

GELECEĞİMİZE IŞIK TUTUYORLAR

Altınışık, “Bu vesileyle Başta baş öğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete göç etmiş tüm öğretmenlerimize ve şehit öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diliyor, cumhuriyetimizin kurulduğu günden bugüne geleceğimize ışık tutan, kalkınmamızda en ön saflarda, yarınlara ümit aşılayarak, yorulmadan ve kararlılıkla yer alan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum” diye konuştu. İYİ Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Av. Yavuz Kuzucu ise  “Her yıl sadece Öğretmenler Günü olarak anılan bir gün olmasının dışında savaş meydanlarından çıkıp Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilk ders seferberliği ile başlayan gündür 24 Kasım. İlk emri ‘Oku’ olan yüce dinimizin emrini yaygınlaştıran, tebliğ edenlerin günüdür 24 Kasım. Bir kelime ile başlayıp ömür boyunca hayatımızı düzenlemek adına ne varsa bütün o bilgiyle bizi donatanların günüdür 24 Kasım.

 

GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Ülkemizin kurucusu Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bu ülkenin kuruluşundan beri eğitim seferberliği yapan öğretmenlerimize ve bu kutsal mesleği sürdürürken görevi başında şahadete yürümüş öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyor, zor şartlar altında görevini sürdüren kıymetli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi. Emekli öğretmen İsmail Dursun Kuzucu ise günün anlam ve önemini belirten konuşma yaparak anısını öğretmenler ile paylaştı. Yapılan konuşmaların ardından ise öğretmenler tarafından yaş pasta kesildi. İl Başkanı Altınışık ve Merkez İlçe Başkanı Kuzucu tarafından ise öğretmenlere karanfil verildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir