En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Odalara ziyaret

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, yeni seçilen oda başkanlarına "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.
Bu haber 4 kere okunmuş. 20.01.2026 Salı 19:29

ZİYARETLER YAPTI

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, kentteki esnaf temsilcileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Önal, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen seçimli genel kurulların ardından göreve gelen Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile Sebzeciler ve Pazarcılar Odası başkanlarını makamlarında ziyaret etti. Ziyaret programı kapsamında ilk olarak Kırıkkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’na giden Belediye Başkanı Ahmet Önal, yeni başkan Savaş Olpak ile bir araya geldi. Ardından Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanlığına seçilen Orhan İba’yı ziyaret eden Önal, her iki başkana da yeni görevlerinde başarılar diledi.

 

ZİYARET AÇIKLAMASI

Ziyaretlerin ardından sosyal medya hesaplarından bir açıklama yapan Başkan Önal, şu ifadeleri kullandı: "Kırıkkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına seçilen sayın Savaş Olpak ile Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanlığına seçilen sayın Orhan İba’yı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Sayın başkanlarımıza misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum."

 

 

GÖRÜŞMELER YAPILDI

Belediye kaynaklarından edinilen bilgiye göre, ziyaretlerde Kırıkkale esnafının sorunları ve belediye ile odalar arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesi konuları ele alındı. Başkan Önal’ın, kentin ekonomik lokomotifi olan esnafların temsilcileriyle "ortak akıl" çerçevesinde hareket etmeye önem verdiği belirtildi. Yeni seçilen oda başkanları Savaş Olpak ve Orhan İba ise, nazik ziyaretinden dolayı Belediye Başkanı Ahmet Önal’a teşekkür ederek, Kırıkkale halkı ve esnafı için iş birliği içerisinde çalışmaya hazır olduklarını ifade ettiler.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir