En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Ne lazımsa yapılacak

İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Bu haber 238 kere okunmuş. 02.12.2021 Perşembe 18:05

MESAJ YAYINLADI

Engellilere yönelik mesaj yayınlayan ve açıklamada bulunan İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü 1992 yılında birleşmiş milletler tarafından engellilerin sorunlarına dikkat çekmek için ve farkındalık oluşturmak için kabul edilen bir gün olarak tarihe geçmiştir. Bizler için her gün engelli vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin günüdür.  Bizler engelli vatandaşlarımızı asla bir güne özel olarak değil her güne özel olarak değerlendiriyoruz. Engelli olmak bir tercih meselesi değil. Bu nedenle engelli dostlarımızın işlerini kolaylaştırmak, önlerini açmak ve onların yaşam kalitesini artıracak her şeyi düşünüyoruz. İyi Parti olarak onlar için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız ve iktidarımızda engelli vatandaşlarımız için ne lazımsa yapacağız.

 

 

NE LAZIMSA YAPACAĞIZ

Siyasetin içinden birisi olarak engelli vatandaşlarımızın her ihtiyaçlarında, taleplerinde ve sorunlarında her daim yanlarında olduk ve olmaya da devam ediyoruz, edeceğiz. Dostlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak, geleceğe umutla bakan, sosyalleşen, üreten mutlu bireyler olarak yaşamalarını sağlamak için her türlü desteğimizi sağlamaya gayret edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde farkındalığımızın artacağını, sevgiyle kucaklaşacağımız nice günlerimizin olması dileğiyle saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir