En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Mutlu yıllar Kırıkkale

Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz. Kırıkkale geride kalan yılda önemli gelişmelere sahne oldu.
Bu haber 369 kere okunmuş. 31.12.2019 Salı 07:57

Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz. Kırıkkale geride kalan yılda önemli gelişmelere sahne oldu. Vali Yunus Sezer’in olağanüstü performansı sayesinde Kırıkkale Türkiye gündemine girmeyi başardı. Birçok gelişme şehrimiz lehine sonuçlandı. Asayiş konusunda şansız bir yılı geride bırakırken, örnek il imajımızı korumak adına duyarlılığını sürdürmeyi planlayan Emniyet yeni yıla da operasyonlarla giriyor.

 

ÖNEMLİ BİR YIL OLDU

Kırıkkale yeni yıla yeni umutlarla giriyor. Geride kalan yılda önemli gelişmelere sahne olan Kırıkkale özellikle inşaat sektöründe ciddi atılımlara sahne oldu. Bürokrasideki tayin ve atamaların fazlaca yaşandığı ilimizde önceki yılda Kırıkkale’ye atanan vali Yunus Sezer’in makamdan fazla sahada olması yılın en çok konuşulan olayı oldu. Sezer’in yıl içerisinde ortaya koyduğu performansı tüm illere örnek vali olarak gösterildi.

 

ÖNLEMLER ALINDI

Kırıkkale geçtiğimiz yıllara oranla geride bıraktığımız yılda ciddi olaylarla gündemde yerini alırken Emniyetin duyarlı çabası ve olayları hassasiyetle takip etmesi sonucu eskiden gelen imajını korudu. Yeni yıla da aynı hassasiyetle girmeyi planlayan Emniyet yılın son günlerini operasyonlarla geçirdi. Asayişi sağlamak adına tüm birimleriyle adeta şehirde kuş uçurtmadı. Yılbaşı gecesinde de Emniyetin teyakkuzda olacağı öğrenildi 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir