En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Muhasebe iftarı

Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir ve yönetimi meslektaşlarını iftarda bir araya getirdi.
Bu haber 1045 kere okunmuş. 10.06.2018 Pazar 14:42

BÜYÜK KATILIM OLDU

İftar yemeğine Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ticaret Odası Başkanı Ahmet Varlı, Meclis Başkanı Ömer Akçelik, Esnaf Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Ticaret İl Müdürü Seyfettin Çetiner, Defterdar İbrahim Bayrakatar, SGK İl Müdürü Veli Karacaköylü, TSO Genel Sekreteri Ahmet Şerbetcioğlu, il müdürleri, siyasi parti temsilcileri, milletvekili adayları, Kırıkkaleli mali müşavir ve aileleri katıldı. Kırıkkale’de  yaptıkları çalışmalardan dolayı iftar programına katılan muhasebecileri kutlayan Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz, serbest muhasebeci mali müşavirlerin çok önemli bir görevi yürüttüklerini söyledi. Ayrıca Vali Haktankaçmaz, Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

 

MANEVİ ATMOSFER ARTIYOR

Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir, “Mübarek Ramazan ayının bereketini paylaşmak ve iftar maneviyatını birlikte yaşamak amacıyla odamızın düzenlediği geleneksel iftar yemeğine hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ederim. Başı rahmet, ortası merhamet, sonu ise cehennemden azat olan mübarek Ramazan Ayının hayırlara vesile olmasını yüce Allahtan niyaz ederim.” Aldemir, “Toplumda defter tutan ve beyanname veren iş insanı algısını değiştirerek, verdiğimiz hizmetlerin mali danışmanlık ve denetim çerçevesinde güvenilir işletme danışmanı misyonuyla ekonomimizin önemli bir paydaşı olduğumuzu hissettirmek istiyoruz. Bu nedenle iş kalitesini arttıran, eğitimle gelişen bir meslek olarak geleceğe hazırlanıyoruz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir