En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Meslek lisesi yapılıyor

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasının girişimleriyle TOBB tarafından Keskin’de yapımına başlanan 24 derslikli meslek lisesinin inşaat...
Bu haber 426 kere okunmuş. 10.01.2021 Pazar 11:23

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasının girişimleriyle TOBB tarafından Keskin’de yapımına başlanan 24 derslikli meslek lisesinin inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı. İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen TSO Başkanı Varlı yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

 

ÇALIŞMA DEVAM EDİYOR

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin ülke genelinde çeşitli illerde başlattığı Meslek Lisesi projelerine Kırıkkale’nin de dahil edilmesi için yoğun çaba sarf eden Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasının bu girişimleri neticesinde Keskin’de yapımına başlanan 24 derslikli Meslek Lisesinin inşaat çalışmalarında büyük yol kat edildi.  Çalışmaların geldiği noktayı yerinde görmek için şantiye alanını ziyaret eden TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı ve Başkan Yardımcısı Osman Rasim Ölmez inşaatı gezerek yetkililerden bilgi aldılar. Salgın nedeniyle birçok yerde inşaat çalışmalarına ara verilmesine rağmen okulun biran önce tamamlanması için tedbirler alınarak çalışmaların sürdürüldüğünü söyleyen Varlı, okulun mümkün olan en kısa sürede eğitime hazır hale gelmesi için çalıştıklarını söyledi. Her fırsatta okul inşaat alanını ziyaret ederek çalışmaları yakından takip eden Varlı, okul için ayrılan 6 bin 300 metre karelik alanın bin 300 metrekaresinin okul binası, 5 bin metrekaresi ise bahçe ve yeşil alan olarak değerlendirileceğini, 24 derslikli Keskin TOBB Meslek Lisesi tamamlandığına Elektrik, Elektronik, CNC ve Makine bölümlerinde 700 öğrencinin eğitim göreceğini söyledi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir