En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Memur ücretine zam

Kırıkkale Belediyesi’nde görevli kadrolu-sözleşmeli memurlara ödenen Sosyal Denge Tazminatı yüzde 55 oranında artırıldı.
Bu haber 240 kere okunmuş. 25.01.2022 Salı 17:46

SÖZLEŞME İMZALANDI

Kırıkkale Belediyesi ile Memur-Sen’e bağlı Bem-Bir-Sen arasında ‘Sosyal Denge Tazminatı’ sözleşmesi imzalandı. 2022-2023 yıllarını kapsayan Sosyal Denge Tazminatı yüzde 55 oranında artış sağlandı. Kırıkkale Belediyesi memur yemekhanesinde düzenlenen tören ile 1 yıllık “Sosyal Denge Tazminatı” sözleşmesi imzalanarak yürürlüğe girdi. Düzenlenen törene Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Bem-Bir-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Tuncay Bulut ve belediye memurları katıldı. 

 

BİN LİRA ALACAKLAR

Kırıkkale’mize hizmet eden personelin her türlü takdiri hak ettiğine inandıklarını belirten Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı göreve geldiğimiz ilk günden bu güne sürekli çalışanların yanında olmaya çalıştıklarını belirtti. Yeni yapılan sözleşme ile Kırıkkale Belediyesi bünyesinde çalışan tüm memur maaşlarına ek olarak aldıkları sosyal denge tazminat ücreti net 1.000 TL oldu.  Sözleşmenin imzalanmışının ardından Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Belediye Yemekhanesinden memur ve işçilerle birlikte sıraya girerek yemek yedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir