En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Mali tablo açıklandı

Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, belediye binasına astığı pankartta belediyenin bir önceki dönemden kalan borç miktarını açıkladı.
Bu haber 28 kere okunmuş. 06.05.2024 Pazartesi 19:41

ÇETİNER AÇIKLAMA YAPTI

31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sulakyurt Belediye Başkanı olarak seçilen Seyfettin Çetiner, belediye başkanı olmasının ardından ilçenin çeşitli alanlarda yatırım alması amacıyla çalışmalarına başladı. Bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Çetiner, Sulakyurt’un yatırım alması amacıyla görüş alışverişinde bulunuyor. Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, belediye binasına astığı pankartta belediyenin bir önceki dönemden kalan borç miktarını açıkladı. Çetiner, “Şeffaf belediyecilik anlayışıyla hizmet edeceğiz” dedi.

 

KAMUOYUNU BİLGİLENDİRDİ

Çetiner, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Sevgili hemşerilerim, 01 Nisan 2024 tarihi itibariyle Sulakyurt Belediyesine ait “Mali Bilgilendirme Tablosunu” şeffaf ve birlikte yönetim anlayışımızın gereği olarak kamuoyumuzla paylaşmayı bir görev biliyoruz. Bilgilerinize. Saygılarımızla” ifadesine yer verdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir