En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kutlama olmayacak

Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, 1-7 Mart Günleri kutlanan haftalarını Suriye’nin İdlib bölgesinde hava saldırısı sonucu şehit olan askerlere saygı ve anısına hürmeten kutlamaktan vazgeçtiler.
Bu haber 582 kere okunmuş. 03.03.2020 Salı 07:43

KUTLAMA YAPILMAYACAK

Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda bir araya gelerek Atatürk anıtına çelenk koydular ve basın açıklaması yaptılar. Meydana Kırıkkale Defterdarı İbrahim Bayraktar, yönetimi  Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetimi ve üyeleri katıldı.

Acımız çok büyük diyerek sözlerine başlayan Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir, "Aklımız yüreğimiz şehitlerimiz ve yaralı askerlerimizde. Yol öyle bir yol ki özveriyle yorgunluk bilmeden, memleket ve meslek aşkıyla aşılır ancak. Kendimizden  ailemizden önde tuttuk değer sunduklarımızı. Ülke ekonomimizi, iş dünyamızın başarıyla azimli aktörlerini, toprağında üreteni, tezgahında masasında alın teri dökeni, değer üreteni. bunun için çabalayan herkesi. Yüksünmedik yorulmadık, bıkmadık. Çalışmaktan, başkasının sorunlarına sahip çıkmaktan ve çözümü için çabalamaktan. Takdir görmeyi beklemeden değer katmaya baş koyduk."

 

MEMLEKET SEVDAMIZ

Başkan Aldemir, "Bu sonsuza dek sürecek memleket sevdasıydı. Birbirimizin elini de tuttuk sımsıkı. Genç, yaşlı, kadın, erkek omuz omuza yolumuza da devam ettik. Her sabah doğan  güneş yolumuzu aydınlattı. Her gelen yeni günle çoğalırken yüreğimiz aynı heyecanla atıyor. Kendimizi geliştirmeye de yaratımız değeri artırmaya da çalıştık. Ve çalışıyoruz da..Geceleri gündüzlerimize katarak.Gururla ve onurla. Mayamızdaki memleket sevdamız ve meslek aşkımızla. Değişimi de dönüşümü de yönetiyoruz dijitalleşme sürecinde. Ve hazırlanıyoruz ileri teknoloji kullanımıyla sunduğumuz değerimizi artırmaya. Biliyoruz yol uzun bir yol. Daha büyük özveri ve çaba gerektiren. Ama bir şeyi daha biliyoruz. Biz birlikte işimizle bilgimizl, emeğimizle ve ülkemize kattığımız değerle ekonomimizin güçlü bir paydaşı, iş dünyasının güven duyulan danışmanları olarak aynı coşkuyla aynı azimle ve birlikte yürümeye devam edeceğiz."

 

ÜLKEMİZE DEĞER KATIYORUZ

Aldemir "Biz emeğimizle ülkemize değer katıyoruz. Meslek  mensuplarımız,  Devlet-Mükellef  ilişkilerinde-dönüşümün  sağlanması çalışmalarının en ağır yükünü, büyük bir toplumsal sorumlulukla ve özveri içinde yıllardır yerine getirmeye çalışmaktadır. Bilinmelidir  ki,  tüm  kurum  ve  kuruluşlarımızla  karşılıklı  anlayış  ve  işbirliği içerisinde yürüteceğimiz çalışmalarda elde edeceğimiz her başarı ülke ekonomimizin kalkınmasına ve gelişmesine katkı sağlayacaktır. Değerli meslektaşlarımız, Üreten ve gelişen Türkiye için gece gündüz demeden çalışmanın ve hizmet etmenin büyük gururunu, şehitlerimiz nedeniyle buruk yaşıyoruz. Şehitlerimize bir kez daha Allahtan  rahmet, ailelerine ve ülkemize başsağlığı yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Tüm meslektaşlarımızın 1 – 7 Mart Muhasebe Haftası kutlu olsun. "

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir