En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kurumları gezdiler

AK Parti Kırıkkale Teşkilatı ve milletvekili adaylarının kurumlara yönelik ziyaretleri devam ediyor. Başkan Dağdelen ve adaylar önceki gün kamu kurumlarını ziyareti sürdürdü.
Bu haber 740 kere okunmuş. 31.05.2018 Perşembe 14:06

KURUM ZİYARETLERİ

İki gündür kurumlara yönelik ziyaretlerde bulunan AK Parti Kırıkkale Teşkilatı ve milletvekili adaylarının kurum ziyaretleri devam etti. İl Başkanı Nuh Dağdelen ile milletvekili adayları Ramazan Can, Salim Bozdemir ve Mustafa Arslan, Sosyal Yardımlaşma Vakfı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Göç İdaresi İl Müdürlüğü ve Kırıkkale Valiliği'nin bazı bölümlerini ziyaret ederek idareciler ve personelle görüştüler. Ziyaretlerde vekil adayları ve teşkilat görüntü verirken, Cumhur İttifakı ve 24 Haziran seçiminin önemi anlatılarak bunları ifade eden broşürler dağıtıldı.

 

ZİYARET BİLGİSİ VERİLDİ

Ziyaretler konusunda bilgi veren Başkan Dağdelen, “24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçim çalışmalarımızı anlatmak ve desteklerini istemek adına Sosyal Yardımlaşma Vakfını ziyaret ettik. Aile ve Sosyal Politikalar İl müdürlüğünü ziyaret ettik, seçim çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik. Kurumlarımızı ziyaretlerimize devam ediyoruz. Göç İdaresi’ni Milletvekili Adaylarımız ile ziyaret ettik. Milletvekili Adaylarımız ile Kırıkkale Valiliği’nde çalışan kardeşlerimizi ziyaret ettik” dedi.  

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir