En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Köylere çıkarma

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ve MHP İl yönetimi ile birlikte Yahşihan’a bağlı Bedesten ve Kılıçlar köylerinde ziyaretlerde bulundu.
Bu haber 793 kere okunmuş. 08.01.2021 Cuma 17:15

KÖYLERİ ZİYARET ETTİLER

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu’na Bedesten ve Kılıçlar köyünü ziyaretinde, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Hacı Çalı, Yahşihan İlçe Başkanı Yılmaz Aydın, Yahşihan İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti. Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu ve Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ilk olarak Bedesten köyünde muhtar ve köy halkının sorunlarını dinleyerek talepler için istişarelerde bulundu. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın Bedesten köyüne kendi imkânları ile yaptırmış olduğu İmam Lojmanını inceleyen Baloğlu ve yönetimi böyle bir hizmet için Başkan Türkyılmaz’a teşekkür etti.

 

PARK SÖZÜ VERİLDİ

Daha sonra Kılıçlar Köyüne geçen Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu ve Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Kılıçlar Köyü Muhtarı Mehmet Kaplan ile beraber toplantı gerçekleştirdi. Baloğlu Kılıçlar köyü için Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’dan park ve taziye evi sözü aldı. Yapılan hizmetlerden memnun olduğunu belirten Kılıçlar Köyü Muhtarı Mehmet Kaplan, “Yahşihan Belediye Başkanımız Osman Türkyılmaz her zaman köylümüzün yanında. Sadece seçimde değil her an sorunlara çözüm için burada oluyor. Kendisine ve siz değerli il başkanımız ve yönetiminize çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

BALOĞLU AÇIKLAMA YAPTI

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, “Fırsat buldukça başkanlarımız ve yönetimimizle birlikte köyleri ziyaret edip buralarda yaşayan vatandaşlarımızla sohbet etmek imkânı buluyoruz. Köylerimize yapılan hizmetleri yerinde görüyor, eksikleri not alıyoruz. İlçe, belde ve köylerimizden şehrimize gelen vatandaşlarımızın da belediye hizmetleri hakkında düşünceleri bizler için çok önemli. Yahşihan Belediye Başkanımız Osman Türkyılmaz’a karşı köylerde yaşadığımız sevgi seli bizleri gerçekten mutlu ediyor. Bugün bizleri ağırlayan değerli muhtarımız ve köy sakinlerimize, hizmet noktasında emeği geçen her kurum ve yetkililerimize teşekkür ederim” dedi. Daha sonrasında Yahşihan ilçesine geçen Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu ve yönetimi Yahşihan Belediyesinin yapmış olduğu çalışmaları Başkan Osman Türkyılmaz ile beraber gezerek yerinde inceledi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir