En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kongreler yapılıyor

Milliyetçi Hareket Partisi’nin il, ilçe ve belde kongreleri için hazırlıklar sürüyor.
Bu haber 599 kere okunmuş. 06.08.2020 Perşembe 18:19

KONGRELER YAPILACAK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 08 Temmuz 2020 tarihinde yayınladığı Genelge doğrultusunda il ve ilçe teşkilatları olağan kongrelerin 09 Ağustos 2020 tarihi itibariyle Samsun İlk adım ilçesiyle başlayacağı belirtti. Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale il ve ilçe teşkilatları olarak yayınlanan genelgeler baz alınarak parti icra kurullarınca alınan kararlar neticesinde ilçe kongrelerinin 10 Ağustos, 11 Ağustos, 12 Ağustos, 13 Ağustos ve 16 Ağustos 2020 tarihlerinde yapılmasına karar verildi.

 

BALOĞLU BİLGİ VERDİ

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu yaptığı açıklamasında "Ülkemizde ve dünya genelinde tesiri geçmemiş olan Kovid – 19 hastalığı ile mücadele edebilmek, muhtemel riskleri engellemek için sosyal hareketliliğin en az seviyeye indirilmesi elzem bir hal almıştır. Bu bağlamda Gerçekleştirilecek olan kongrelerimizde bir dizi tedbirler alınarak topluma örnek bir kongre sureci hayata geçirilecektir. İlçe Kongrelerin gerçekleşeceği alanlar dezenfekte edilecek, zaruri haller dışında açık alanlar tercih edilecek, Kongrelerin gerçekleşeceği alan girişlerinde ateş ölçer ile delegelerin ateşlerinin ölçülerek, delegelere maske temin edilecek, Delegelerin salon içinde sosyal mesafe kurallarına uygun biçimde maske ile yer almaları, oy kullanma işlemini sırayla yapmaları, oy kullanma işleminden sonra sandık başına delegelerin beklememeleri sağlanacaktır. Kongrelerin seyircisiz bir şekilde sadece hazirun listesinde adı bulunan delegelerin katılımıyla gerçekleşmesi sağlanacaktır. Önceki kongrelerin aksine bu kongrelerin bir şölen havasından ziyade pandemi sorumluluğunda gerçekleşmesi için gereken bütün tedbirler hassasiyetle alınacaktır. MHP’nin milleti ilelebet yaşatmayı temel alan milliyetçiliği; modern, yenilikçi ve gelişmecidir. MHP’yi var eden Türk milliyetçiliği ülküsü, bu yönüyle Türk’ün yedi bin yıllık cihan hâkimiyeti ve âleme nizam verme ülküsünün devamlılığını, “Kızılelma” hedefinin ölümsüzlüğünü sağlamaktadır” dedi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

Baloğlu, "Türkiye’de çoğu zararlı olan sol akımların marjinalleşmesinde ve taban kaybetmesinde Türk milliyetçiliği fikriyatının dinamizmiyle birlikte bu fikriyatın temsilcisi olan MHP’nin dominant karakteri ve özgül ağırlığı rol oynamıştır. MHP; millî vicdana sinmiş, âdeta toplumsal vicdanın ve varlık bilincinin sesi olmuştur. Temsil ettiği Milliyetçi-Ülkücü Hareket ve MHP, milletimizin varlık iradesinin ete kemiğe bürünmüş hâli olarak tecessüm etmiştir. Ancak MHP, siyaset platformunda ulaştığı itibar ve seviyeye büyük bedeller ödeyerek gelmiştir. MHP’nin politik serüveni aynı zamanda Türkiye’nin demokratikleşme ve millî devletin olgunlaşma süreciyle de paralellik arz etmektedir. Millî bilincin toplumun en geniş kesimlerine yayılması hususunda MHP’nin ve saygıdeğer lideri Devlet Bahçeli’nin büyük katkılarda bulunduğu, inkâr edilemez gerçektir.10-11-12-13-16 Ağustos 2020 tarihinde yapılacak olan İlçe kongrelerimiz bu şuurla gerçekleştirilecektir. İlçe kongrelerinin tamamlanmasını müteakip Genel merkezimizin talimatları çerçevesinde il kongremizi icra edeceğiz. Teşkilatlarımız; ülkemizin yüksek çıkarları bağlamında MHP’nin üstlendiği işlev ve Cumhur İttifakının kucaklayıcı dinamiklerini dikkate alarak kongrelerimizin uhulet ve suhulet içinde, demokrasi bayramı ve dayanışma havasında geçmesi için ellerinden geleni yapacaklardır. Gerçekleştirilecek olan kongrelerimizin ilçelerimize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni eder, kongreler neticesinde devam eden ve yeni seçilecek başkanlarımız ve yönetimlerine başarılar dilerim” dedi.

 

KONGRE TAKVİMİ

10 AĞUSTOS 2020 Pazartesi Saat: 10.00 -  BAHŞILI

10 AĞUSTOS 2020 Pazartesi Saat: 14.00 – KESKİN

11 AĞUSTOS 2020 Salı                    10.00 – YAHŞİHAN

11 AĞUSTOS 2020 Salı                    14.00 – ÇELEBİ

12 AĞUSTOS 2020 Çarşamba         10.00 -  KARAKEÇİLİ

12 AĞUSTOS 2020 Çarşamba         14.00 – DELİCE

13 AĞUSTOS 2020 Perşembe         10.00 – BALIŞEYH

13 AĞUSTOS 2020 Perşembe         14.00 – SULAKYURT

16 AĞUSTOS 2020 Pazar               14.00 – MERKEZ İLÇE

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir