En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

KOBİ’lere kolaylık

Türkiye Vakıflar Bankası ve odamız arasındaki işbirliği çerçevesinde üyelerimize yönelik avantajlı bankacılık hizmetlerinin tanıtımı Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleştirildi.
Bu haber 392 kere okunmuş. 10.12.2019 Salı 15:13

KATILIMCILARA BİLGİ VERDİ

Meclis Başkanı Ömer Akçelik, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, Vakıflar Bankası Kobi Bankacılığı Ürün Geliştirme ve Yönetimi Müdürü Keremcan Gökkütük ve odamız üyesi firma yetkililerinin katıldıkları toplantıda bir sunum yapan Gökkütük, 1 yıl ödemesiz İstihdam Odaklı İşletme Kredisi, 2 yıl ödemesiz İvme Finanasman Paketi ve VBono Çek hizmetleri ile ilgili katılımcılara bilgi verdi.

 

TAKDİRLE KARŞILADIKLARINI SÖYLEDİ

 Avantajlı paketlerden NACE kodu üretim ve imalat ile uyumlu olan herkesin faydalanabileceğini vurgulayan Gökkütük, Hedeflenen Sektörler, İmalat ve Hizmet Sektörleri Kullanım Koşulları, Devam Eden Konut Projeleri Kullandırım Şartları gibi konularda da detaylı bilgi verdi. Sanayicilerin mevcut ekonomik sıkıntılı dönemde bu tür desteklere fazlasıyla ihtiyacı olduğunu ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı ise, özellikle kamu bankalarının sanayicilere yönelik avantajlı tekliflerini takdirle karşıladıklarını söyledi. Toplantının son kısmında soru-cevap bölümünde ise katılımcılar banka yetkililerine sorular sorarak paketlerden nasıl faydalanabilecekleri konusunda bilgi sahibi oldular.

 

 

 

 

 

 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir